Головна » Усі публікації » на Закарпатті » ЗОШ №15 краща серед збірних команд ЗОШ Ужгорода (ФОТО)
21:25
ЗОШ №15 краща серед збірних команд ЗОШ Ужгорода (ФОТО)
1-2 грудня на штучному майданчику спорткомплексу "Юність" проходив турнір з міні-футболу серед збірних команд ЗОШ міста Ужгород.

ЗОШ №15 краща серед збірних команд ЗОШ Ужгорода (ФОТО) Хочу зразу зазначити, що свої корективи в змагання внесла погода. Але, незважаючи на катаклізми погоди (хлопці згадали кінофільм "Матч состоится в любую погоду"), турнір відбувся на славу.

Учасники змагань продемонстрували усі свої бійцівські якості, справжній чоловічий характер, силу волі та наснагу до перемоги. Боротьба точилася на кожному квадратному метрі майданчику, оскільки програвати ніхто не хотів. 

В результаті напружених дводенних баталій визначилися переможець та призери змагань. Бронзові нагороди виборола збірна команда ЗОШ №7, срібні нагороди - у ЗОШ №12. І чемпіоном турніру стала амбітна команда ЗОШ №15.

Від управління у справах культури, спорту, сім'ї та молоді Ужгородської міської ради (начальник Ольга Василиндра) усі призери змагань були нагороджені почесними кубками, грамотами та медалями різного гатунку.
Петро Милян
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1381 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: