Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Звіт голови БМФФ Олександра Сільченка за каденцію його роботи
21:37
Звіт голови БМФФ Олександра Сільченка за каденцію його роботи
Нещодавно у місті Берегово відбулась звітно-виборча конференція міської федерації футболу.

Звіт голови БМФФ Олександра Сільченка за каденцію його роботи
У місті значна більшість задоволені діяльністю федерацією, адже про це свідчить і повна довіра її керівнику і на наступну каденцію.
 
2013 рік
 
До цього часу федерацією футболу керував один із місцевих дитячих тренерів. Очолив він федерацію у 2002 році, але до 2013 року роботу проводив лише відділ молоді та спорту Берегівської міської ради. Було прийнято рішення зібрати позачергову конференцію і провести перевибори голови федерації. 13 вересня 2013 року – саме з цього дня бере початок каденція Олександра Сільченка. Хочеться відзначити те, що Берегівська міська федерація футболу вважалася усі ці роки колективним членом ФФЗ, без документів, без печатки і без реєстраційного номеру ЄДРПОУ. Всі ці документи були дороблені вже при каденції Олександра Сільченко. Вже за тиждень у Берегові відновився чемпіонат міста з міні-футболу, який не проводився із 1999 року, а взяло участь у ньому 14-ть команд. Першим чемпіоном міста після тривалої перерви стала команда ФК «Міліція» на чолі із Петром Дрозденком. Тієї ж зими на базі УСБ «Закарпаття» відбувся перший міжнародний дитячо-юнацький турнір «Подаруй надію» у якому взяло участь вісім команд. Цей турнір став найважливішим поштовхом у подальшій роботі федерації. Дітлахи у цьому році отримали безліч подарунків (більше сотні), а кращі гравці команд отримали запрошення на провідні матчі Чемпіонату України у Києві.
 
2014 рік
 
Новий рік розпочався із турніру серед дівчат. У змаганнях взяло участь шість команд області. У лютому було проведено перший Зимовий кубок з міні-футболу. На зимову першість було заявлено вісім команд, а чемпіонство дісталось ФК «Зірка» (президентом клубу був Іван Войтович). «Зірка» виграла і чемпіонат. У березні разом із Ігорем Мускою був створений один із наймасштабніших турнірів області серед дітей. Олександр Сільченко одразу ж запропонував назвати його на честь видатного берегівчанина Гейзи Колочаї. Велику підтримку у започаткуванні такої традицію громадська організація отримала від міського голови Золтана Бабяка. У першому турнірі взяло участь 34 команди із трьох країн світу (Україна, Угорщина та Литва). У цьому ж році відбувся і перший чемпіонат міста з міні-футболу серед дівчат. Літом федерація не відпочиває і проводить ще один дитячий турнір у якому взяло участь 18 команд. У грудні відбувається другий дитячо-юнацький турнір «Подаруй надію». В ньому грають 12 команд. Усі футболісти отримали різдвяні подарунки. А кращі футболісти отримали призи, які не організовувала навіть ФФЗ, а саме квитки на матч Ліги Європи «Динамо» - «Фіорентина», який відбувся на стадіоні НСК «Олімпійський»
 
2015 рік
 
Роботу розпочали у січні. Знову турнір у залі серед дівчат. Далі Зимова першість. Чемпіонат міста (чемпіон «Котнар», президент Жолт Леврінц). У другому кубку ім. Г. Колочаї зіграло 54 команди із яких був і донецький «Шахтар», який із того часу став традиційним гостем цього турніру. Також на турнірі взяли учать команди із України, Угорщини, Румунії та Литви. В цьому ж році знову проведений турнір «Подаруй надію». На цьому турнірі подарунки були більш тематичні до футболу. ДЮСШ «Тячів», ДЮСШ «Берегово», «Берегвідейк» та багато інших отримали комплекти манішок, м’ячів, тренувальних фішок. Також не обійшлося і без солодощів. Також пройшов другий чемпіонат міста з міні-футболу серед дівчат.
 
2016 рік
 
Знову ж все традиційно. Дівчата у залі. Зимовий кубок. Чемпіонат міста (чемпіон «Гела», президент Дмитро Золотарьов). Також у цьому році відбувся і Суперкубок міста з міні-футболу. Турнір імені Г. Колочаї із 48-ми командами. Знову ж на турнірі було представлено чотири країни (Україна, Угорщина, Румунія та Литва). Також на змаганнях був і донецький «Шахтар». Влітку проведено два дитячі турнірі на рівні області. Взимку проведено турнір «Подаруй надію», який присвятили до ювілею відомого футболіста Юрія Ербаха. У змаганнях взяло участь 12 команд. Знову ж таки не обійшлося без традиційних подарунків.
 
2017 рік
 
Зимовий кубок був проведений, а ось із чемпіонатом трохи затягнули. Натомість турнір імені Г. Колочаї було проведено на вищому рівні. 48 команд із чотирьох країн світу розіграли красені кубки. Знову ж таки на турнірі зіграв донецький «Шахтар», а це не абияка честь для міської федерації, що школа такого рівня на протязі трьох сезонів бере участь у такому турнірі. Також був проведений перший чемпіонат міста серед ветеранів +40. Чемпіонат пройшов у нетрадиційній формі, а місячними турнірами у підсумку яких був визначений чемпіон – ФК «Гела». Також був проведений чемпіонат міста серед дівчат, а також була прийняті зональні ігри України чемпіонату «Шкіряний м’яч» на стадіоні «Дружба». Осінню провели турнір імені Йожефа Гайли, який відсвяткував своє 85-річчя. А 29 грудня відбудеться щорічний турнір «Подаруй надію».
 
На останній конференції ФФЗ представникам БМФФ довелось чути від її керманича слова, які свідчили про бездіяльність міської федерації футболу, але ми свій результат знаємо. За чотири роки Берегівська міська федерація футболу жодного разу не звернулась до ФФЗ за допомогою і цим пишається. У своїй роботі голова БМФФ може дякувати лише міському голові Берегова Золтану Бабяку, своєму заступнику Юрію Сеглянику, громадському діячеві і колишньому координатору проекту «Подаруй надію» Роману Голованову, дитячому тренеру Ігорю Мусці, начальнику відділу молоді та спорту Берегівської міської ради Оксані Чулей, головному спеціалісту цього ж відділу Василю Фекете, найактивнішому у Берегові футболісту та президенту ФК «Гела» Дмитру Золотарьову, арбітрам Ярославу Маргітичу та Віктору Феденишинцю, колишньому заступнику голови федерації Олександру Болдогу. Саме із цими людьми ми творимо футбольну історію у Берегові самі.
 
Нажаль єдиним мінусом представниками федерації було недоскональне оформлення документації ГО. Тому у цьому році було прийнято рішення розпочати все із чистого листа. ГО «Берегівська міська федерація футболу» ліквідована. Тепер створено нову ГО «Федерація футболу міста Берегово». Члени конференції порахували за непотрібне ставати колективними членами ФФЗ через те, що було сказане в бік міської федерації на останній конференції і працює лише над своїми проектами у своєму місті.
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 706 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: