Головна » Усі публікації » на Закарпатті » 15-річний ювілей ФК "Злагода" ветерани відзначили турніром
14:56
15-річний ювілей ФК "Злагода" ветерани відзначили турніром
25 вересня на стадіоні «Карпати» в Хусті відбулись товариські матчі між командами ветеранів футболу Закарпаття.

15-річний ювілей ФК
Спортивний поєдинок проходив у рамках святкування п’ятнадцятої річниці клубу «Злагода», який нині очолює Володимир Гримут.

–Я сам захоплююся спортом, раніше грав у футбол, хоча за фахом юрист і професійно займаюся іншою діяльністю. Та разом з друзями щосереди ми приходимо на стадіон, аби поринути в захоплююче спортивне дозвілля. Першим очолив клуб нині покійний Володимир Парфінюк, відтак ним керував Іван Васильцюн і нині я. За 15 років до футбольної спільноти долучилось чимало краян, деякі навіть у інших містах продовжили добрі традиції хустян. Скажімо, наш колишній спортсмен Іван Штефанюк в Ужгороді відкрив аналогічний клуб «Злагода +», – підкреслив президент АФК пан Володимир.

– У спорті, як і в житті, повинна бути команда, є опоненти. Та коли боротьба чесна, гра приносить задоволення. Я звик грати за правилами. Мені цікаво змагатися. Крім того, тренування загартовують дух, допомагають відволіктися від сірих буднів, суєти, – зазначив для редакції новин «Карпатського об’єктива» один із гравців, який, між іншим, виступив і як один зі спонсорів змагань Йосип Браєр.

Присутні на святі ветеранського спорту вшанували хвилиною мовчання тих футболістів, які колись грали за «Злагоду, та, на жаль, яких уже немає серед живих.

Відтак за головний кубок змагалися команди «Злагода» (Хуст), «Злагода+» (Ужгород), «Сузір’я» (Міжгір’я) та «Тиса» (Буштино). Та, незважаючи на видовищну та запеклу боротьбу за лідерство, ювілейний поєдинок завершився дружньою нічиєю і всі чотири команди гравців було нагороджено пам’ятними кубками, грамотами та подарунками.
Марина АЛДОН

Джерело

 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 790 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: