Головна » Усі публікації » Головне » Трофейний покер Севлюша
17:42
Трофейний покер Севлюша
Виноградівська команда тріумфувала у всіх футбольних змагання Закарпаття.

Трофейний покер Севлюша Медея у цій грі мала певні складнощі із складом: не змогли зіграти Кобеляш, Дуран та Русин. Тому у старті були вимушені зміни, як от вихід у центрі захисту Едуарда Дзьоби. Севлюш в оптимальному складі розпочав зустріч з позиції сили і постійно загострював гру попереду. Та найбільш близькими до голу виноградівці були лише наприкінці першого тайму, коли спочатку Пуканич не влучив у рамку з вигідної позиції, після подачі Чедрика. Та вже за дві хвилини Реплюк вдало пробив сходу у дальній верхній кут – 0:1.

Після пропущеного голу у другому таймі Медея змушена була тепер йти вперед і розкриватися, чим часто користувалися севлюшці і проводили свої стрімкі випади, але пробити Славіка з різних позицій Пуканичу все ніяк не вдавалось. Лише на 81-ій хвилині Севлюш забив вдруге: Пуканич асистував, а Чедрик забивав - 0:2.

Медея вже видала свій максимум  у чемпіонаті, а у Суперкубку вони по мірі своїх можливостей опонували більш потужному супернику. Команда Пуканича була готова і на більше у цьому поєдинку, проте реалізувала тільки два своїх моменти.

Організатори визнали кращими у командах - Василь Куделко та Максим Лютнянський


Удари
3 – 13

Удари у рамку
1 – 4

Кутові
5 – 5


«Медея» – «Севлюш» 0:2

Голи: Реплюк, 44, Чедрик, 81  

Медея: Славік – Мукомела, Дзьоба, Селещук, Марюхнич – Лисаченко (Ковач, 74), Лютнянський, Зубов (Гальчак, 56), Медведєв, Роля (Джанда, 74) – Капустей. 

Севлюш: Сидоренко – Великий, Куделко, Гогерчак, Веждел (Дорі, 83) – Русин (Чонка, 62), Вашкеба (Керечан, 83) Пуканич – Реплюк (Мешко, 83), Ковтун (Яцкулинець, 62), Чедрик.


 
Категорія: Головне | Переглядів: 525 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: