Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс Суперкубку Закарпаття 2023
13:11
Анонс Суперкубку Закарпаття 2023
У неділю, 22 жовтня, відбудеться завершальний поєдинок футбольного сезону Закарпаття.

Анонс Суперкубку Закарпаття 2023 Два з трьох протистоянь Севлюша та Медеї у цьому сезоні (1:0 та 3:2) були дуже близькими і завершувалися лише мінімальною перевагою фаворита. Переможний ефектний гол Чонки на Спартаку на завершальних хвилинах матчу - став однією з прикрас цього чемпіонату. У кубковій зустрічі виноградівці більш впевнено розібралися з оноківською командою 3:0. 

Команді Пуканича залишився останній крок до звання абсолютно кращої команди сезону із рекордним трофейним покером (здобуття 4 трофеїв). У цьому році саме на середнянському стадіоні вони вже перегравали Тячів у фіналі Зимової першості, Бужору у фіналі Кубку і тепер настала черга Медеї. 

Для підопічних Бабяка цей сезон вже можна вважати успішним, свою головну битву вони вже виграли в останньому турі і бонусом для них буде можливість ще раз опонувати гранду закарпатського футболу. Минулого року медейці заробили собі реноме "королів пенальті", тому у цій грі вони напевно будуть не проти нічийного рахунку в основний час. 

Ці ж команди зустрічались на цьому стадіоні минулого року у фіналу Кубку - тоді Севлюш у другому таймі дотис ужгородців завдяки голам Реплюка і Пуканича.


смт Середнє, початок о 13:00

ФК «Медея» (Оноківська ТГ) – ФК «Севлюш» (Виноградів)

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 406 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: