Головна » Усі публікації » Головне » Годя у Сеулі дебютував за юнацьку збірну України
09:54
Годя у Сеулі дебютував за юнацьку збірну України
Свалявський півзахисник отримав дебютний виклик у збірну України і відіграв всі матчі на турнірі у Південній Кореї.

Годя у Сеулі дебютував за юнацьку збірну України Юнацька збірна України U-19 (футболісти не старші 2005 року народження) на міжнародному турнірі в корейському Сеулі зіграла з господарями змагань, а також командами В'єтнаму та Марокко.

У першому матчі з господарями Годя зявився на полі на 61-ій хвилині, коли наша команда поступалась 1:2 і записав у свій актив гольовий асист, проте це не допомогло здобути очки - поразка 2:4.

У другій грі з В'єтнамом Дмитро вже вийшов у старті і відіграв перший тайм, а збірна України здобула перемогу 3:2.

У третьому матчі з Марокко Годя вийшов лише наприкінці поєдинку, який завершився перемогою українців 4:3. Тож наша збірна завершила турнір на другому місці.

Після повернення він поділився емоціями від дебюту з інформаційною службою НК Верес:

- Дуже радий був представляти свою країну на міжнародному рівні. Виклик до збірної України - це велика честь для кожного футболіста. Поїздка на Seoul Cup - це перше для мене запрошення до табору збірної. Хотів якнайкраще проявити себе.

Тренувальний процес у збірній дещо відрізняється від занять у клубі. Це трішки інший рівень. Тут потрібно швидше думати і грати, адже ти представляєш збірну України і свою державу.

Свій виступ у Сеулі оцінюю добре. Але відчуваю, що можна було й краще проявити себе. 

Щодо матчів, які запам’яталися - напевно, це дебютна моя гра, в якій відзначився асистом. А також - матч проти збірної Марокко, адже ми програвали - 0:2 і змогли перевернути гру та виграли - 4:3. Емоції були неймовірні, - сказав Дмитро Годя.


 
Категорія: Головне | Переглядів: 454 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: