Головна » Усі публікації » на Закарпатті » 9 команд змагалися у бліц-турнірі на Берегівщині
11:11
9 команд змагалися у бліц-турнірі на Берегівщині
В Яношах відбувся дитячо-юнацький бліц-турнір присвячений Дню Конституції України та Дню молоді.

Цієї неділі, 30 червня, на стадіоні Дьордя Борно в Яношах відбувся дитячо-юнацький бліц-турнір присвячений Дню Конституції України та Дню молоді.

У турнірі змагалися 9 районних команд. Формат турніру проходив за системою матчів на виліт тривалістю 2 тайми по 10 хвилин.

У попередньому раунді взяла участь одна пара ФК «Гут» - ФК «Запсонь». Мінімальну перемогу - 0:1 святкували запсонські футболісти. У чвертьфіналі першими на поле вийшли фаворити змагань «Фенікс» Бадалово та лідер Першої ліги серед юнаків ФК «Попово». Матч вдався дуже напруженим і цікавим. Основний час закінчився нульовою нічиєю, а в серії пенальті перемогли бадалівські футболісти 4:3. ФК «Яноші», який був господарем на цьому турнірі, приймав ФК «Кідьош». Господарі були сильнішими - 2:0. Футболісти Великої Бийгані перемогли ФК «Батьово» - 3:0. А ФК «Запсонь» обіграв в серії пенальті ФК «Дийда» - 4:3.

У півфіналі «Фенікс» з Бадалова переграв ФК «Яноші» - 1:0. ФК «В. Бийгань» - ФК «Запсонь» - 2:0. Матч за третє місце між ФК «Яноші» та ФК «Запсонь» до останньої хвилини був цікавим. На початку першого тайму яношівці відкрили рахунок і заволоділи повною ініціативою на полі. Але на останній хвилині ФК «Яноші» пропустили контратаку у свої ворота і пропустили гол. Основний час - 1:1, а по пенальті виграли «Яноші» - 6:5.

У фіналі грали перша та друга команда районної першості. «Фенікс» Бадалово» та ФК «В. Бийгань» вважаються дуже принциповими суперниками. Уся гра проходила в дуже інтенсивній боротьбі. Великобийганці контролювали м’яч більше, але результативно завершити свої атаки їм не вдавалося. Проте гравці «Феніксу» гол свій забили на останній хвилині матчу, однак головний арбітр матчу Віктор Фединишинець угледів в діях нападника бадалівців гру рукою, тож гол не зарахував. В підсумку - 0:0, а в серії пенальті чемпіонство завоювала команда Великої Бийгані - 6:5.

Церемонію нагородження проводили голова БРФФ Олександр Чегіль та його заступник Іштван Біров. Команди нагородили кубками, медалями та командними грамотами.

Джерело

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1016 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: