Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » 9 тур чемпіонату Закарпаття: під знаком “Битви титанів”
22:19
9 тур чемпіонату Закарпаття: під знаком “Битви титанів”
Цьогорічна першість Закарпатської області напрочуд цікава, ніж минулорічна.

Цьогорічна першість Закарпатської області напрочуд цікава, ніж минулорічна. Адже попри відсутність команд з футбольних центрів краю, як Мукачево та Берегово, інтрига на призові місця, мабуть, затримається до останнього кола. Але давайте не забігати аж до осені. Адже є чим посмакувати футбольним уболівальникам області та обміркувати спеціалістам цієї неділі. Саме у вихідний день тижня ми перетнемо екватор першого кола. І, можливо, саме кінець першої чверті сезону і початок другої допоможуть командам визначитись зі своїми місцями до літнього міжсезоння.

Особливо це стосується лідерів змагань – команд з Пістрялова та Поляни, які пліч-о-пліч йдуть протягом цілого сезону. Щоправда, представники Свалявщини перед туром у ролі наздоганяючих, адже лише футбольний клуб "Середнє” зумів забрати бажані три очки у полянців, залишивши їм всього лише один заліковий пункт. Внаслідок цього протягом останніх семи турів команда відстає від лідера на два очки. Утім, після гостьової нічиєї вони, як і прогнозувалось, здобували перемогу у кожному матчі.

Пістрялівський "Метеор” теж протягом сезону виправдовує надії місцевих убоівальників та крайових фахівців своєю грою. Утім, вони здивували усю футбольну громадськість Закарпаття сухими показниками у графах турнірної таблиці "нічия” та "програші”. Та й останні поєдинки пістрялівців свідчать, що в гості до найближчого переслідувача поїдуть лише за черговою звитягою. Зокрема, три останні тури, під час яких представники Мукачівщини вщент розгромили іршавську "Бужору” (1:6) , хустський "Оболонь” (5:0) та воловецькі "Карпати” (1:4). Та й із середнянцями вдома розібрались – 2:1.

Повертаючись до полянців, то можна наголосити, що останні 180 хвилин на полі команда провела за схожим сценарієм, що й у пістрялівців, добряче розгромивши аутсайдерів з Іршави (3:0) та Пийтерфолва (0:6).

Фінал кубка області не зміг розсудити ці команди. Можливо, гра чемпіонату поставить крапки над «і»? Обидві команди мають своє обличчя, сповідують гостроатакуючий футбол, хоч застосовують різні тактичні схеми гри. Передбачити результат буде вкрай важко. Тим паче, що обдивом командам вкрай потрібна перемога.

Прогноз: ФК "Поляна" - ФК "Метеор" Пістрялово 2:1
Фото: Михайло Русин

Андрій Слохіняк, спеціально для lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 970 | Додав: Лобда | Теги: ФК Метеор, ФК Поляна | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: