Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » АФУРР-Минай U-15 - чемпіон Першої ліги ДЮФЛУ!
12:14
АФУРР-Минай U-15 - чемпіон Першої ліги ДЮФЛУ!
У фінальному матчі закарпатська команда продемонструвала чемпіонський характер і створила переможний камбек.

АФУРР-Минай U-15 - чемпіон Першої ліги ДЮФЛУ! На вирішальний матч наставник минайців випустив такий самий склад, як і двома днями раніше у півфіналі. 

Кияни на старті зустрічі створювали загрозу воротам Чухри лише після стандартів, один з яких приніс їм успіх на 11-ій хвилині - подача з правого флангу і ніким не прикритий гравець Подола з п'яти метрів пробиває головою - 0:1.

Відразу в атаці у відповідь закарпатці могли зрівняти рахунок - Каганець прострілив справа, Попович відкинув під удар Караману та його удар з 12 метрів вибиває з лінії воріт захисник. Вірну нагоду забити наші хлопці мали на 31-ій хвилині, коли Каганець подав з флангу, воротар випустив м'яч з рук і Калінець пробивав з розвороту з семи метрів та знову захисник став на заваді голу заблокувавши удар.

Із зовсім іншим настроєм минайці вийшли на другий тайм і зі стартових секунд побігли вперед. У першій ж стрімкій атаці Попович пробиває з восьми метрів, захисник блокує у підкаті. За хвилину Калінець розхитує опонента на лівому куті штрафної і пробиває з 14 метрів, трохи вище воріт. Ще одна атака і Минай забиває - Караман прострілює, а Попович замикає - 1:1.

На 47-ій хвилині Караман знаходить у центрі штрафної Поповича удар якого знову встигли накрити захисники. Та вже за мить Караман вривається у штрафну справа і відкочує на Каганця, який розстрілює ворота з центру штрафної - 2:1.

Через дві хвилини Караман завдяки чудовому дриблінгу дістається чужих воріт і пробиває з 18 метрів, воротар зловив. Підопічні Балажинця впевнено контролювали хід гри і намагались розвинути свою перевагу.

На 65-ій хвилині Калінець готовий був замкнути простріл справа, але в останній момент знову захисник йому завадив. Вже у додатковий час закарпатці подали кутовий, кияни відбились і вибігли в швидку контратаку на завершенні якої нападник вийшов сам на сам та Чухра вийшов з воріт і не дав забити.

АФУРР-Минай здобуває звання абсолютного переможця Першої ліги ДЮФЛ України вигравши всі матчі у сезоні. Історичний успіх закарпатської команди, яка повторила досягнення 20-річної давності.

На церемонії нагородження також було відзначено наших гравців: приз кращого воротаря фінального турніру отримав Станіслав Чухра, кращим нападником став Назар Попович, а кращим гравцем було визнано Ярослава Карамана.


«Минай» U-15 -  «Поділ» U-15 Київ 2:1

Голи: Попович, 38, Каганець, 47.

Минай: Станіслав Чухра – Іван Русин, Максим Крільо, Василь Цигак, Іван Вовкунович – Сергій Сафаров, Євген Волошин (Станіслав Сембер, 47) Ярослав Караман – Ерік Калінець, Юрій Каганець, Назар Попович.
Запасні: Максим Геймур, Андрій Кецук, Максим Цифра, Станіслав Салай, Мирослав Таран, Михайло Феделеш, Євген Гарбадин.
Тренер – Рудольф Балажинець.

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 615 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: