Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » АФУРР-Минай U-15 у фіналі!
19:38
АФУРР-Минай U-15 у фіналі!
У першому півфіналі фінальної частини Першої ліги ДЮФЛУ минайські юніори переграли одеських однолітків.

АФУРР-Минай U-15 у фіналі! В Умані сьогодні стартувала фінальна частина Першої ліги ДЮФЛ України U-15. У першій грі змагалась закарпатська команда АФУРР-Минай із одеською Пальмірою. 

У першому таймі на полі була щільна боротьба, команди по черзі створювали моменти, у минайців на останньому рубежі надійно діяв березнянський воротар Чухра, який сьогодні ловив все, що летіло в рамку.

У другому таймі Минай зумів скористатися помилками суперника  і міг перемагати з ще більш впевненим рахунком. На 52-ій хвилині після стандарту біля наших воріт закарпатці розвернули одразу стрімку контратаку – Караман віддає у вільну зону на швидкісного Поповича, який легко втікає від захисника, обходить воротаря і забиває переможний гол – 1:0.

На 67-ій хвилині Крільо виконав подачу зі штрафного, після скидки від партнера Попович забив вдруге, однак арбітр не зарахував гол через положення поза грою. Через дві хвилини вже Караман подає зі стандарту, на дальній стійці поклали на газон Русина та арбітр не фіксує фол у карній зоні Пальміри.

Вже у додатковий час до другого тайму Караман знову виконує штрафний удар з лівого флангу, захисник Пальміри вибиваючи м’яч зрізає собі у ворота, кіпер переводить у поперечку далі м’яч влучає у стійку і вилітає в поле, хоча здавалось вже побував за лінією.

Заслужена перемога команди Рудольфа Балажинця, які продемонстрували характер і вирвали чергову перемогу, яка стала вже 21 поспіль у цьому сезоні. 

У фіналі закарпатці зіграють з Поділ Київ, який лише у серії післяматчевих пенальті переміг ДЮСШ ім. І. Горпинка (Полтава). Фінал відбудеться у середу, 16 червня, в 11:00.  


«Минай» U-15 -  «Пальміра» U-15 Одеса 1:0

Голи: Попович, 52.

Минай: Станіслав Чухра – Іван Русин, Максим Крільо, Василь Цигак, Іван Вовкунович – Сергій Сафаров, Євген Волошин, Ярослав Караман – Ерік Калінець, Юрій Каганець, Назар Попович.
Запасні: Максим Геймур, Андрій Кецук, Максим Цифра, Станіслав Салай, Мирослав Таран, Станіслав Сембер, Михайло Феделеш, Євген Гарбадин.
Тренер – Рудольф Балажинець.

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 451 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: