Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » АФУРР-Минай виходить у фінальну частину ДЮФЛУ
15:41
АФУРР-Минай виходить у фінальну частину ДЮФЛУ
У матчі-відповіді в Івано-Франківську минайська команда знову переграє ліцеїстів.

АФУРР-Минай виходить у фінальну частину ДЮФЛУ

Минайці традиційно виїхали за день до матчу на важливу гру з Вікторією-Ліцей. У першому домашньому матчі вони заклали фундамент для підсумкової перемоги у два голи і мали відповідну психологічну перевагу над своїм суперником.
  
Підопічні Рудольфа Балажинця знову зуміли переграти Вікторію з різницею у два голи - 3:1, дублем відзначився нападник Назар Попович, ще один гол на рахунку центрального захисника Валентина Цибика.

Минайці впевнено проходять цей раунд плей-оф і виходять до фінального етапу, куди також потрапили ДЮСШ ім. І.Горпинка (Полтава), СК Пальміра (Одеса) та ФК Поділ (Київ). З 13 по 16 червня, в місті Умань, наші хлопці будуть змагатись за право стати чемпіоном України. У першому півфіналі, 14 червня, закарпатці зійдуться з одеською Пальмірою.
 




























Варто відмітити, що рівно двадцять років тому ужгородська команда СДЮСШОР під керівництвом Олександра Івановича Філіпа ставала чемпіоном Першої ліги ДЮФЛУ у категорії U17. Тоді у фіналі на київському стадіоні Олімпійський вони перемогли Кривбас-2 (Кривий Ріг) 1:0, єдиний гол забив Матвій Бобаль. Серед цієї плеяди гравців 1984 р.н. вийшло багато хороших гравців, які добре себе зарекомендували на різних рівнях: Владислав Микуляк, Іван Бисага, Михайло Кополовець, брати Пахомови, Олександр Септа, Володимир Головачко, Олег Мартинич, Михайло Костюк та інші. І ось через двадцять років рідна команда Шоні-бачія знову у фіналі…

Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 535 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: