Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Академіки дали урок середнянцям (ФОТО)
09:31
Академіки дали урок середнянцям (ФОТО)
Мукачівська команда забила шість голів і стали ще на крок ближче до бронзи чемпіонату.

Академіки дали урок середнянцям (ФОТО) У поєдинку МФА – «Середнє» очікувалося, що матч вийде цікавим, адже зійшлися команди у складах яких виступають молоді футболісти, тож нудьгувати вболівальникам точно не довелося.

Вже на другій хвилині Ігор Тихненко зумів вдало підключитися до атаки  під час стандарту і замкнув головою передачу. Однак, господарі не знітилися і вже за кілька хвилин могли покарати мукачівців. Той же Тихненко обрізався під час передачі, мяч перехопив нападник господарів Микола Джанда вийшов віч-на-віч, переграв кіпера й пробив, та вже з лінії воріт м’яч виніс захисник МФА й не дав можливості середнянцям зрівняти рахунок. Та вже на 16-й хвилині Джанда таки зумів відновити рівновагу пробивши точно в кут метрів з 18-ти. Та за 10 хвилин Фляшко Михайло повністю скористався з передачі Королевича й виводить МФА вперед. Ще до кінця першої половини гри Станкович і Трачук роблять рахунок – 4:1, це вже запахло розгромом.

Друга половина гри вже була менш інтенсивна – та обидві команди зуміли реалізувати свої нагоди. Спочатку після атаки МФА у власні ворота мяч відскочив від гравця середнянської команди Микити Гальчака.

Невдовзі господарі провели ще один мяч – через гру рукою у власному карному майданчику пенальті вдало реалізував Джанда. Та заключну крапку у матчі таки поставили мукачівці – Максим Гридзь зумів реалізувати свою нагоду. Тож впевнена перемога – 6:2.  


Стадіон сел. Середнє. Глядачів: 100

Арбітр: Козик Ярослав;
Асистенти арбітра: Грубінка Іван, Сухан Маряна;
Резервний арбітр: Красівов Олександр
Делегат ФФЗ: Кампов Іван (усі Мукачево).

ФК «Середнє» (Середнє) – МФА  (Мукачево) – 2:6

Голи: Джанда 16, 76 (пен.), Гальчак 56 (автогол) - Тихненко 2, Фляшко 28, Станкович 30, Трачук 38, Гридзь 82

ФК «Середнє»: Гречка Ерік, Далекорей Сергій (Павліш Анатолій 46), Сердюк Владислав (Павлик Валентин 46), Мігалко Адріан, Зуб Богдан, Ільчук Іван, Куртанич Руслан, Гузинець Олександр, Джанда Микола, Роля Валерій, Гальчак Микита (Колодка Богдан 69).
Запасні: Кисіль Станіслав, Козуб Юліан, Фалес Михайло, Сокирко Вадим.
Тренер: Стегура Михайло

МФА: Колісник Максим (Баковський Денис 87), Міклош Віталій (Пилка Микита 68), Тихненко Ігор (Курильчик Віталій 19), Бербека Володимир. Береш Антон (Гридзь Максим 67), Трачук Віталій, Забава Андрій, Королевич Ігор, Станкович Іван (Шелельо Микола 60), Луців Олег, Фляшко Михайло (Дьяков Ілля 40).
Тренер: Віктор Ряшко

Матч юнацьких складів команд завершився перемогою МФА – 5:1.
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 639 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Концгазо  
0
Но та кіть то так, то зарахувати технічні поразки Мункачу в іграх де грав Міклош і за бронзу боремся із Вільхівцями

1 Ужгород  
0
А шо Міклош Віталій уже в Мукачеві знову? Цікаво, починав в Мункачі сезон, потім перейшов в професійний Ужгород і тепер знову виходить в складі Мункача? Шось много переходів за сезон, а як єдина база, регламент?

الاسم *:
Email *:
كود *: