Головна » Усі публікації » в Україні » "Алекс" виступив на Всеукраїнському фіналі АФЛУ
08:15
"Алекс" виступив на Всеукраїнському фіналі АФЛУ
Єдиний представник Закарпаття на всеукраїнському аматорському футзальному фіналі відіграв не зовсім вдало.

Мукачівська команда потрапила до групи В разом з житомирським "Атлетом", дніпровським "Єкатеринославхлібом" та "Автолокомотив" з Южноукраїнська. Два матчі "Алекс" зіграв у п'ятницю та ще один у суботу. Програвши всі матчі у групі мукачівці покинули турнір.

Чемпіоном всеукраїнського фіналу АФЛУ стала "Надія" Хорів з Волині, яка у фіналі перемогла "Свіспан-Горизонт" з Костополя 3:2.  


Атлет (Житомир) - Алекс (Мукачево) 9:1
 
Голи: Тищенко (2, 2, 6), Тосіч (4, 8, 21), Куделькин (10), Олексій (12), Коваль (12) - Бабич (12)
 
Алекс (Мукачево): Янкович Михайло (в), Бабич Володимир, Бундаш Йосип, Козуб Олег (к), Кохан Юрій, Куцкір Михайло, Мкртічан Генріх, Петьовка Андрій, Попик Крістіан, Трухан Михайло
 
Атлет (Житомир): Проценко Віталій (в), Сорокін Максим (в), Аксьонов Ярослав, Алексєєв Роман, Біляченко Олександр, Коваль Юрій (к), Куделькин Дмитро, Литвиновський Сергій, Мухін Володимир, Орлик Андрій, Словинський Андрій, Тищенко Микита, Тосіч Дмитро, Трібель Олександр,
 
Атлет проти Алекса. Співзвуччя назв обох команд підказувало, що цей поєдинок стане цікавим і видовищним. Так це і сталося. Судіть самі. Вже на 2-й хвилині зустрічі, гравець "атлета", Микита Тищенко встиг оформити дубль у ворота суперника. "Алекс" схоже посипався від такого жахливого удару на перших хвилинах і пропустивши двічі, незабаром пропустив і третій м'яч. Відзначився колишній гравець і багаторічний капітан житомирського "Променя", а нині гравець "атлета" - Дмитро Тосіч.
 
Голи сипалися як з рогу достатку. На 12-й хвилині був призначений пенальті в ворота Віталія Проценко, його реалізував гравець "Алекса", а через кілька секунд черговий м'яч у ворота "Алекса" забив Роман Алексєєв.
 
Після першого тайму рахунок був уже 7:1 на користь житомирян.
 
Ді-джей спорткомплексу або людина, яка відповідає за аудіо-супровід матчів включив в перерві відому пісню російського гурту Чайф - "Аргентина - Ямайка 5:0". Пісня прозвучала вельми до речі, викликавши усмішки на обличчях присутніх глядачів, але не зовсім коректно по відношенню до гравців з Мукачева. На другий тайм гравці обох команд виходили під звуки цієї мелодії, яка вперто не хотіла затихати.
 
Другий тайм став плавним продовженням першого. Голи забивалися. "Атлет" атакував. Глядачів на трибунах ставало все більше. Після фінального свистка ді-джей спорткомплексу холоднокровним клацанням по кнопці пульта, відновив музичний супровід заходу все тією ж піснею: "Какая боль - какая боль ..." - звучало на трибунах, і футболісти "Алекса" з сумними обличчями покидали майданчик.
 
 

Алекс (Мукачево) - Єкатеринославхліб (Дніпро) 3:10
 
Голи: Трухан (2), Бабич (24, 24) - Кадомцев (4, 5, 8), Засенко (12, 14) Довганенко (16) Замятін (23, 24, 24)
 
Алекс (Мукачево): Янкович Михайло (в), Бабич Володимир, Бундаш Йосип, Козуб Олег (к), Кохан Юрій, Куцкір Михайло, Мкртічан Генріх, Петьовка Андрій, Попик Крістіан, Трухан Михайло
 
Єкатеринославхліб (Дніпро): Замкової Максим (в), Неруш Андрій (в), Довганенко Михайло, Замятін Валерій, Засенко Андрій, Кадомцев Андрій, Клименко Олександр, Кулик Едуард (к), Люлюков Родислав, Очеретяний Максим, Підченко Дмитро, Прокопенко Владислав, Шибінський Ярослав
 
Кадомцев працює в першому таймі, Замятін - у другому!
 
Після першого матчу цих двох команд на турнірі, приблизно стало ясно на які місця будуть претендувати обидва колективи. Дніпровська команда більш ніж переконливо декласувала південноукраїнського "Автолокомотив", "Алекс" ж з гуркотом програв житомирському "Атлетові".
 
Чи не станемо лукавити, прямо скажемо "Єкатеринславхліб" багато хто з експертів бачили в головних фаворитах турніру. Команда із Закарпаття мала інші козирі в своїх рукавах - перш за все це їх скритність. Світ бачив багато прикладів того як "сірі конячки" домагалися значних успіхів. На себе приміряти костюм "команди відкриття" мав і колектив з Мукачева. Однак, щось не склалося для них в цей вечір.
 
Цікавий момент, забиваючи на останній хвилині першого тайму 4-й гол в ворота "Алекса" гравці "Хліба" навіть не раділи. Чи то знали, що свідомо виграють поєдинок? Чи то економили емоції для майбутніх перемог?
 
Методично розгортаючи свого суперника, Дніпро забивав все більше і більше, тим самим усипляючи інтригу в цьому протистоянні.
 
Окрасою вечора став чудо-гол і танець від Володимира Бабича, С центру поля в "дев'ять"! Гармата !! Таке не снилося і найкращим гольовим хіт-парадів європейських чемпіонатів!
 


Алекс (Мукачево) - Автолокомотив (Южноукраїнськ) 1:5
 
Голи: Бабич (9) - Синькевич (14, 18, 22), Халаїм (19), Максимчук (24)
 
Чим був насамперед цікавий цей матч? Зустрічалися команди, які ще не завоювали на цьому турнірі жодного очка. Експерти перед матчем віддавали перевагу Южноукраїнську, адже у закарпатської команди в пасиві була вельми неприємна різниця забитих/пропущених м'ячів 4-19. Наприклад, у "Автолокомотива" 1-7. Не дивлячись на це рахунок відкрили саме футболісти з західної України. Після красивої динамічною атаки, дальню штангу замкнув Володимир Бабич.
 
У другому таймі почалася справжня рубка. Суперники не шкодували один одного і створюючи безліч гольових ситуацій, давали показати себе голкіперам матчу.
 
Розіграш стандарту біля воріт "Алекса" закінчився взяттям. Просто, але дуже ефективно! 1:1. Пізніше, вивести свою команду вперед мав можливість Бабич, проте, обігравши голкіпера не потрапив в рамку.
 
Цей промах зіграв в злий жарт із закарпатською командою, після чого вона пропустила 3 м'яча. Можливо, це сталося через коротку лавочки запасних, можливо ще щось. Але кінцевий рахунок матчу був доведений до розгромного 1:5.

 


Категорія: в Україні | Переглядів: 1399 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: