Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Аналіз першого кола чемпіонату Берегівського району
16:15
Аналіз першого кола чемпіонату Берегівського району
До вашої уваги підсумки першої половини чемпіонату Берегівського району з футболу.

Аналіз першого кола чемпіонату Берегівського району


Завершилося перше коло чемпіонату району. В порівнянні з минулим сезоном, хоч кількість команд зменшилася на одну, чемпіонат проходить цікавіше і ведеться гостра боротьба за турнірне становище. Рівень чемпіонату значно зріс.

Команди в цілому демонструють цікавий, швидкісний і тактично грамотний футбол. Так, окремі ігри, були занадто результативними. Але не дивлячись на провали в окремих іграх деяких команд, вони в наступних давали бій суперникам. А зараз спробуємо проаналізувати виступи кожної з команд.

17 03 26 telikupa dontok 135




















ФК «Зірка» Берегово

Команда виступає в чемпіонаті з 1998 року. Правда, сезони 2013 та 2014 року пропустила. Відновивши свої виступи в чемпіонаті, цей колектив відразу гучно заявив про себе. Минулого року виборов чемпіонське звання. За результатами першого кола нинішнього сезону є лідером, маючи в активі 22 очки. В 8 іграх команда отримала 7 перемог. Одну гру, на виїзді в Великій Бийгані звела в результативну нічию 2:2. Різниця забитих і пропущених мячів 39:7. Підопічні Йосипа Бакоша та Томаша Снопчака, найбільшу перемогу отримали в грі на виїзді в Кідьоші 9:0. В активі ФК «Зірки» розгромні перемоги проти ФК «Батьово» 8:0, над великоберезьким «Талісманом» 7:3 та берегівським «Юніором» 6:0. Підводять команду юнаки, які знаходяться на передостанньому місці в чемпіонаті.

17 07 02 begany zapszony 4 0 036






















ФК «Велика Бийгань»

Клуб, який два роки назад гучно заявив про себе в чемпіонаті області. Але, минулого сезону стартував в чемпіонаті району і показував посередні результати. Після невдалого старту в зимовому Кубку, в чемпіонаті справи пішли вгору. Цікава, швидка гра принесла свої результати і 2 місце в чемпіонаті. Підопічні Йосипа Почаї в 8 іграх 5 разів перемагали, дві гри звели внічию і мають одну поразку. Різниця голів 26:10. Загалом 17 очок. Найбільша перемога 7:1 над ФК «Батьово». Єдину поразку, команда отримала в грі з аутсайдером чемпіонату ФК «Кідьош» 1:2. Юнаки Великої Бийгані знаходяться на 4 місці. Але, якщо врахувати, що команді було зараховано в двох іграх технічні поразки, то результат був би набагато кращий. В грі як і дорослих, так і юнаків стабільні виступи. Приємно те, що команда в основному робить ставку на місцевих футболістів.

17 05 07 jaras 2 fordulo 085





















ФК «Запсонь»

Свого часу, цей колектив мав славну історію. Виступав в чемпіонаті області і навіть добивався успіхів у Всеукраїнських змаганнях. Але це було в 80 – х роках. Після розпаду колгоспу, команда тимчасово зникла. Після відновлення в чемпіонаті, особливих досягнень не було. В 2013 році у руля команди став Ференц Буда і ситуація з року в рік покращувалася. Перемагали в першості району серед команд першої ліги, стабільно добре виступали юнаки стававши призерами районного чемпіонату. Вже під час Зимового Кубку нинішнього сезону, команда своєю грою показала, що боротиметься за високі місця в чемпіонаті. До команди повернулися місцеві виконавці Роберт Давід та Андрій Орос, які стали лідерами атаки команди. До 7 – го туру лідирувала в чемпіонаті, де у протистоянні з «Зіркою» програла 3:2 і опустилася на 2 – ге місце. А в останньому турі першого кола, програвши у Великій Бийгані опинилася на третій позиції. В 8 –ми іграх чемпіонату отримали 5 перемог, 1 гру зіграли внічию та у 2 поступилися. Різниця забитих та пропущених 31:16. Команда багато забиває, але і не мало пропускає. В активі Запсоня 16 очок. Найбільша перемога у грі з ФК «Батьово» 13:1, що є рекордом чемпіонату. Найбільша поразка від ФК «В. Бийгань» 0:4. В порівнянні з минулим сезоном, гірше грають юнаки. Нараз,і вони на 6 місці з 9 очками. Як і ФК «В. Бийгань», основний склад команди складають місцеві футболісти.17 03 26 telikupa dontok 141



















ФК «Талісман» Великі Береги

Колектив регулярно виступає в чемпіонаті району. Останні роки бореться за найвищі місця. В Зимовому кубку команда грала у фіналі. Юнаки «Талісмана» в минулому сезоні, виграли золоті медалі. Підопічні Карла Горвата, розпочали сезон з поразки в Запсоні і тривалий час перебували внизу турнірної таблиці. Але, успішні ігри в останніх турах, допомогли команді завершити перше коло на 4 сходинці. В 8 іграх, команда отримала 4 перемоги, 1 зіграла внічию, і в 3 програла, забивши 22 рази і 19 пропустила, набравши 13 очок. Найбільша перемога на виїзді в Батьові 7:0. Найбільша поразка на виїзді від ФК «Зірка» 3:7. Стабільно добре виступають юнаки, які з 17 очками посідають друге місце. До того ж, юнаки переможці бліц – турніру присвяченого Дню Молоді та Дню Конституції України. Прикро, що основу команди складають в основному футболісти з Мукачева. Але, необхідно віддати належне, в команді стабільно грають ряд молодих місцевих виконавців.

ФК «Артос» Гать

17 03 12 negyeddontok 067




















Колектив, який впевнено можна назвати грандом районного футболу. В останнє десятиліття, ця команда неодноразово вигравала чемпіонати, Кубки та Суперкубок району. В активі «Артоса», дві перемоги в Лізі Чемпіонів Закарпаття. Команда вдало стартувала в Зимовому Кубку. Але поразка в ¼ від берегівського «Юніора» вибила команду з колії. До того ж, тренер команди Бейло Гей, тривалий час вибув за станом здоровя. Колектив, не виступив у грі за Суперкубок району. Старт чемпіонату був провальний. В 4 перших турах, команда знаходилася на дні турнірної таблиці не маючи жодного очка. Згодом результат покращився. В 8 іграх, вони 3 рази тріумфували, мають 1 нічию і 4 поразки. Забили 23 голи і пропустили 12. Різниця в голах позитивна. Пропускають мало. Найбільша перемога 9:0 над ФК «Кідьош». Найбільший програш 1:3 від ФК «В. Бийгань», на власному стадіоні. Юнаки з Гаті, з 4 очками посідають останнє місце. Це прикрий факт. Адже, в Гаті більше 10 років працює відділення футболу ДЮСШ «Колос». До того, за основу Гаті виступає всього кілька місцевих футболістів. Основу складають вихованці інших команд.

ФК «Батьово»

Команда виступає в чемпіонаті району з перервами. Та і минулого сезону, ми її не бачили в чемпіонаті. Цього сезону, пропустили Зимовий Кубок. Заявилися до чемпіонату в останню мить. За словами нового президента клубу Дмитра Тараненка, команда формувалась протягом першого кола. Старт чемпіонату був вдалим. Перемогли вдома ФК «Кідьош». Але гра на протязі сезону не була стабільною. Сенсаційні перемоги, чергувалися провальними поразками. Але колектив вистояв і посідає 6 місце. В 8 іграх, мають 3 перемоги, жодної нічиєї та 5 поразок. Найбільша перемога, в останньому турі 5:2 в Берегові над «Юніором». Найбільша поразка 1:13 в Запсоні. Юнаки, в активі яких 6 очок, знаходяться на 7 місці. Потенціал команди високий. В селищі багато талановитої молоді, то при правильній організації роботи з дітьми, можна згодом досягнути стабільності.

ФК «Яноші»

Команду до сезону готував тренер Юрій Дуб. Але після другого туру, його на посаді змінив Атілла Варга. Безперечно, бачити Яноші на 7 місці не звично. Колектив, завжди ставить перед собою високі завдання, і як правило знаходиться в верхній частині турнірної таблиці. Команда демонструє хорошу гру. провалів немає. Але багато нічиїх. А їх в Яноші 5 в 8 іграх, і всього 1 одна перемога при 2 поразках. Результат 8 очок. Різниця голів позитивна 16 забитих і 15 пропущених. Єдина перемога, була результативною 6:0 над «Юніором». Найбільша поразка 0:3 проти лідера чемпіонату ФК «Зірки». Але в команди хороший резерв. Юнаки, які в минулому сезоні вибороли срібні медалі, цього року йдуть без втрат і мають стовідсотковий результат. Багато з юнаків, вже виступають за основу. То є сподівання, що до кінця сезону колектив підніметься значно вище.

ФК «Кідьош»

Колектив з Кідьоша, в чемпіонаті району виступає всього сьомий сезон. Розпочинав з аутсайдерів. З року в рік, результати покращувалися. В останні роки претендував на призові місця. На відміну від інших колективів, склад команди порівняно з минулим сезоном практично не змінився. Рівень чемпіонату виріс, відповідно і результат негативний. Підопічні Чобо Чотловша в 8 іграх мають 1 перемогу, 1 нічию та 6 поразок. Гольова різниця негативна 7 забитих та 33 пропущених. Єдина перемога над одним з лідерів ФК «В. Бийгань» була не очікуваною. Найбільшої поразки футболісти Кідьоша отримали в Гаті 0:9. Юнаки Кідьоша, виступають набагато краще і наразі з 16 очками займають 3 місце.

ФК «Юніор» Берегово

17 03 12 negyeddontok 075


















Новостворений колектив Іваном Войтовичем , сенсаційно заявив про себе з початку свого дебюту. В Зимовому кубку, команда основний склад якої складається з юних футболістів 1999 року народження та молодших, здивував всіх. Бронзові медалі в протистоянні з дорослими, давали сподівання на успішний сезон. Стартували в чемпіонаті з перемоги на виїзді в Кідьоші. Здавалося «Юніор» і в чемпіонаті покаже себе. Команда виступає на хорошому рівні, але відсутність досвіду не дає поки що можливості отримати очікуваний результат. Юні футболісти, на останніх хвилинах втратили перемоги у протистоянні з командами з лідируючої трійки ФК «В. Бийгань» та ФК «Запсонь». Але були і великі програші. В 8 іграх 1 перемога, 0 нічиїх та 7 поразок. Забито всього 8, пропущено 30. Колектив молодий і при правильній політиці керівників клубу, команда ще може отримати необхідного результату. Головне, не опускати руки і продовжувати працювати. В юнаків команди результат кращий. Вони з 10 очками перебувають на 5 позиції.

Підводячи підсумки першого кола, хочеться подивитися. А як виглядала б турнірна таблиця об’єднавши результати дорослих та юнаків. І тоді ми побачимо, де є стабільність і правильно поставлена робота.

Зведена турнірна таблиця дорослих та юнацьких команд

Команда Ігри В Н П Голи Очки
1. ФК «Яноші» 16 9 5 2 52:19 33
2. ФК «Талісман» В. Береги 16 9 3 4 46:30 30
3. ФК «В. Бийгань» 16 8 4 4 43:20 28
4. ФК «Зірка» Берегово 16 8 3 5 48:45 27
5. ФК «Запсонь» 16 8 1 7 55:35 25
6. ФК «Кідьош» 16 6 2 8 36:43 20
7. ФК «Батьово» 16 4 3 9 22:63 15
8. ФК «Артос» Гать 16 4 2 10 32:35 14
9. ФК «Юніор» Берегово 16 4 1 11 21:55 13


P.S. Ось який вийшов результат. Ці показники, говорять про роботу команд Берегівського району. Безперечно цьому може бути багато причин, як об’єктивних так і суб’єктивних. Але всі повинні розуміти, що підготовці резерву повинно приділятися більше уваги.

Берегівська районна федерація футболу
 

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 598 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: