Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Андрейко ефектно забиває у "класичному" (ВІДЕО)
16:20
Андрейко ефектно забиває у "класичному" (ВІДЕО)
У суботу, 13-го листопада, відбувся перенесений матчі 9-го туру еліт-ліги ДЮФЛ вікової категорії U14.

Андрейко ефектно забиває у Академічна група «Динамо» на виїзді зустрічалася із донецьким «Шахтарем». Відзначимо, що перед звітною грою «Динамо» U14 йшло у турнірній таблиці на другому місці, маючи після дев’яти зіграних матчів у своєму активі 25 очок. «Шахтар» мав стільки ж залікових пунктів, але за додатковими показниками випереджав киян, розмістившись на першому місці.

Поєдинок вийшов непростим для підопічних Артема Яшкіна та Віктора Мороза. Гра була напруженою, емоційною та завершилася перемогою гостей з мінімальним рахунком 1:0. Долю зустрічі визначив єдиний забитий м’яч, який ужгородський півзахисник динамівців Іван Андрейко провів наприкінці першого тайму.

Вихованець ужгородського СДЮСШОР (тренер Анатолій Деревлянка) лише цього літа перейшов у стан київського клубу, де у першій частині сезону зіграв вісім матчів і забив чотири голи. Особливо ефектним виявився завершальний матч ігрового року, де у принциповому протистоянні з гірниками Іван забив дальнім ударом переможний м'яч (на відео з 31:20 хв.)

Також у цій команді грає ще один ужгородець, вихованець ДЮШФ Зінедін (тренер Євген Бібіков), Тимур Левринець-Чиргадзе, який у десяти матчах відзначився чотирьма голами.

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 718 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: