Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Андріан Бабич дебютував у складі "Ниви" з Теребовлі
09:43
Андріан Бабич дебютував у складі "Ниви" з Теребовлі
Тячівський фланговий захисник змінив команду, але не область.

Андріан Бабич дебютував у складі
Андріан Бабич у міжсезоння змінив команду, хоча далеко йому переїзжати не довелось. У минулому сезоні він виступав у складі ФК «Тернопіль», який понизився у класі до Другої ліги. Новий сезон Андріан розпочинає у складі діючого чемпіона Теропільської області - «Ниви» з Теребовлі, яка пішла на підвищення і розпочала свої виступи в аматорському чемпіонаті України.
 
Разом з Бабичем з Тернополя до Теребовлі перебралось ще три гравці Сергій Полянчук, Тарас Кривий і Тарас Червонецький. Наставник теребовлянців Іван Яворський розповів, як вдалося переманити чотирьох гравців ФК «Тернопіль», які змінили майстрівську команду на аматорську.
 
– Ми нікого не переманювали, у футболістів закінчились контракти. Вони відкликнулись на мою пропозицію перейти у Теребовлю. Футболісти хочуть працювати з Яворським, їм подобається організація роботи нашого клубу, всі їхні питання закриваються швидко. Це нормальне явище у футбольному світі, коли йде міграція футболістів з однієї команди в іншу, – мовив наставник «Ниви».
 
«Нива» Теребовля виступає у одній групі з ФК «Минай», тож удев’ятому турі (22 жовтня) Бабич матиме змогу зустрітися на полі із своїми екс-одноклубниками.

6 серпня, теребовлянська «Нива» матчем проти «ОДЕКа» з Оржіва (Рівненська область) розпочала новий сезон у аматорській лізі України сезону-2017/18. Поєдинок, який відбувався в Теребовлі, завершився внічию – 1:1. Андріан провів на полі весь матч.
 
 
Довідка ФК "Нива"
 
Народився 2 січня 1992 року у місті Тячів (Закарпатська область)
 
На дитячо-Юнацькому рівні виступав за СДЮШОР Ужгород, перший тренер — Федір Павлович Приходько.
 
В 2009 році підписав свій перший професіональний контракт, з ужгородським «Закарпаттям». Проте в головній команді не зіграв жодного поєдинку, натомість зіграв 16 поєдинків у складі клубу в першості дублерів.
 
У 2012 році виступав у складі аматорського клубу ФК «Середнє» (смт Середнє).
 
В сезоні 2013/14 років знову виступав у складі «Говерли», але як і минолого разу, лише в першості дублерів (9 поєдинків).
 
У 2014 році захищав кольори третьолігового словацького клубу «Гуменне». В 2015 році виступав у аматорських клубах з села Велика Бийгань «Надьбегань» та «Бигань».
 
У 2016 році виступав у клубах ФК «Минай» та ФК «Вільхівці», які виступають у чемпіонаті Закарпатської області.
У вересні 2016 року перейшов до ФК «Тернопіль»
 
в "Ниві" буде виступати під номером 6

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1855 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: