Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Андріан Бабич виводить свою команду у фінал Меморіалу Макарова
00:11
Андріан Бабич виводить свою команду у фінал Меморіалу Макарова
Героєм півфінального поєдинку на Меморіалі Макарова ФК «Тернопіль» –«Сталь» (U-21) з Каменського став оборонець муніципалів Андріан Бабич.

Андріан Бабич виводить свою команду у фінал Меморіалу Макарова  Героєм півфінального поєдинку на Меморіалі Макарова ФК «Тернопіль» –«Сталь» (U-21) з Каменського став оборонець муніципалів Андріан Бабич, який на останніх хвилинах матчу зумів забити гол-красень, тим самим дозволив тернополянам пробитися до фіналу змагань. На прохання клубної прес-служби Андріан відвів на кілька актуальних запитань.

Лівий оборонець ФК «Тернопіль» Андріан Бабич за версією авторитетного порталу «Sport Arena» став героєм чвертьфінальних поєдинків на Меморіалі Макарова.

Ось яку характеристику отримав Бабич від журналістів порталу: «У цей день врятував свою команду від серії післяматчевих пенальті, не тільки вивівши її в фінал, а й заощадивши чимало сил і часу. Шалений штрафний Бабича застав зненацька суперників і, по суті, вирішив долю першого півфіналу. Крім того, Андріан старанно діяв на своїй брівці, хоча проти швидкої і комбінаційної гри молодих кам'янчан це було нелегко».

До речі, подібної честі вдруге поспіль удостоюються гравці ФК "Тернопіль". Два дні тому героєм чвертьфіналів став кіпер муніципалів Олександр Воробей. 

– Які емоції були в команди після матчу?

– Всіх переповнювали позитивні емоції. Ми раді, що дійшли до фіналу, адже ми цього заслужили!

 Чи передбачав, що настільки складним буде поєдинок проти "Сталі"?

– «Сталь» (U-21) хороша, молода та амбітна команда. Ми налаштовувалися на важку ігру, так і сталося. Матч був дійсно важким, але тим приємніша перемога!

– Пригадай, як забивав вирішальний гол у поєдинку?

– За метрів 30-35-ть до воріт суперника наша команда заробила штрафний. Пробивав в кут, де стояв воротар, але був маленький рекошет і м'яч – у сітці.

– Багато хто називає саме тебе героєм матчу, що можеш сказати з цього приводу?

– Який там герой, у нас вся команда герої.

– Київські журналісти твій могутній і точний удар порівняли з ударами у виконанні відомого бразильця Роберто Карлоса. Як ставишся до подібних порівнянь?

– Журналісти точно перебільшують (сміється – авт.), водночас приємно, що мене порівнюють із цим унікальним футболістом.

– Які відчуття перед фінальною зустріччю проти «Колоса» з Ковалівки?

– Ми наслаштовані тільки виграли. Гра буде не проста, суперник кваліфікований, але я сподіваюся, що кубок привеземо в рідний Тернопіль!
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 964 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: