Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Андрій Попович: "Хто пам'ятає, що я був гравцем збірної?"
15:47
Андрій Попович: "Хто пам'ятає, що я був гравцем збірної?"
Уродженець Закарпаття розповів чому покинув Азербайджан.

Андрій Попович: Колишній воротар збірної Азербайджану і футбольного клубу "Габала" Андрій Попович розповів про свої справи і недовіру Григорчука. 

"Я повернувся додому, в Україну. Поки без клубу, тренуюся один. Пішов з "Габали", тому що мені не довіряли. Спочатку Роман Григорчук прийняв рішення відправити мене в дубль. Чув їх розмови про мене, про те, що я п'ю. їх розмови мене не хвилюють. Якщо людей цікавить моє особисте життя, а не гра, про що ще говорити. Хто пам'ятає, що я був гравцем збірної? Ви думаєте, хтось запитує про те, де зараз Попович? Мені здається, всі забули про це. Потім були пропозиції, але все залишилося розмовами.

Цікавлюся справами азербайджанських клубів і вболіваю за "Габалу" і за "Карабах" в єврокубках. Сподіваюся, що ці клуби вийдуть з групи. Що стосується їх суперництва в чемпіонаті, то буду вболівати за "Габалу". Бажаю їм перемоги ", - сказав голкіпер.

Влітку він тренувався з ФК "Минай", а згодом був помічений на лаві запасних ФК "Поляна".
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1453 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Свалява  
0
Даже не на лаві був, а шось їмав .. но коли треба їхати в Поляну то все чогось хворий неборак...тобі говорили шо бери таксі і їдь на гру!!!! чи таким профі треба вертольот замовляти?? так чому слухи такі ходять шо ти ПЄШ????чого руки трясуться?? раз ти воротар так будь ним! і тоді будуть знати хто такий Попович Андрій і де він, а з таким відношенням до себе і до спорту то тут ближче до водки нажаль.

1 Artur84  
0
В принципі кожна повнолітня людина сама собі режисер життя. Але  якщо футболісті довіряють, роблять на нього ставку, а він на все плює, тоді виходу іншого нема, як паказати де вихід. А щодо самого Поповича, то його не тільки з Габали виганяли, там ще було пару історій і на жаль негативних, про все можна найти інфу в інеті. І в Поляні його бачили раз і то в досить розібраному стані. Але я не про це, Андрію, я особисто Тебе не знаю, але реально хотів би, щоб Ти повернувся у футбол і не повторював долю таких відомих футболістів , як Гаскйн, Адамс, Едмундо, ДАвид Янчик, Іван Саєнко, які тупо пропили свою кар'єру.......

الاسم *:
Email *:
كود *: