Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Анонс 11-го туру УФЛ
23:54
Анонс 11-го туру УФЛ
Одинадцятий тур УФЛ буде зіграно протягом чотирьох днів.

Анонс 11-го туру УФЛ
У Суперлізі велика увага буде прикута до головного поєдинку цієї групи УТЕІ та Ужнету, де останні зазнали поразки у першому колі. Медея зіграє з вікінгами, у яких виникли труднощі в останньому турі із збором команди на гру. Олімпік чекає зустріч з Юніповом. Принциповим буде протистояння команд Кам’яниці та Лінців.
 
У Вищій лізі практично згасла боротьба за перше місце, де Беркут йде до свого чемпіонства, а зараз зіграє з Коритнянами. Інші три поєдинки будуть проходити у гострій боротьбі, адже розрив між шістьма командами не великий.
 
У Першій лізі Трактор спробує відібрати очки у ще одного лідера Рятівника. Тімвір очікує простий матч з Інваспортом. Сторожниця зіграє з вищестоячим Будівельником. Ще в одній грі зійдуться дві останні команди групи Шипіт та Фенікс.
 
У Другій лізі Лугош у грі з імперцями може достроково оформити чемпіонство. Більш мотивована Зіна та Кс Ужгород зіграють відповідно з Верховиною та Прімалексом. Ужнет+ зустрінеться з Ядзакі і спробує закріпитись у провідному квартеті.


Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 615 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: