Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Анонс 12-го туру УФЛ 2019/2020
13:22
Анонс 12-го туру УФЛ 2019/2020
Матчі 12 туру УФЛ розпочнуться вже 13 лютого.

Анонс 12-го туру УФЛ 2019/2020 Зокрема, і у Вищій лізі. В цей день у спорткомплексі «Зінедін» зіграють дві останні команди ліги, «Епіцентр» та «Штурм», а також клуби, які борються за трійку призерів – «Дюшес» та «Коритняни». Тоді ж зіграє друга та третя команда дивізіону – бій «Тімвіру» спробує дати «Трактор». А в неділю, 16 лютого, відбудеться головна кульмінації Вишки – «Чокі» буде протистояти «Кам’яниця». І в разі перемоги лідера, саме вони можуть святкувати дострокове чемпіонство, адже стануть недосяжними для інших. 

Перша ліга також розпочнеться у четвер двома матчами: лідер «Лугош» зіграє із «Сторожницею», а «Ужнет+» прийматиме «Зінедін». «Зіна» не залишає надій угнатися за лідером ліги і у матчі із «Будівельником», який відбудеться у неділю, боротиметься за максимум. А перед цим, в суботу, «Шипіт» зіграє із «Октавою». 

Друга ліга стартуватиме у п’ятницю. ОК ДЮСШ ФСТ «Україна» спробує нарешті здобути першу перемогу в чемпіонаті у грі з «Турбогазом», який не проти піднятися у топ-4. Ця гра відбудеться в «Юності». Але найцікавіше у дивізіоні відбуватиметься цього дня у «Зінедіні», де паралельно зіграє лідер «Імперія» із «Вовковим», а пізніше «Гермес» із «Брамою». Ці два матчі будуть визначальними у розіграші медалей ліги. Наступного дня «КС Ужгород» зіграє із своїм сусідом по турнірній таблиці «Баранинцями».



Нет описания фото.
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 570 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: