Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Анонс 14-го туру УФЛ 2019/2020
12:11
Анонс 14-го туру УФЛ 2019/2020
Останній тур зони Другої ліги України (Суперліги) стартує вже в цю п’ятницю!

Анонс 14-го туру УФЛ 2019/2020 І саме цього дня визначиться чемпіон УФЛ! Спочатку у спорткомплексі «Зінедін» лідер та минулорічний чемпіон «Ужнет» зіграє із «Худльовим». В разі бодай нічиї «Ужнет» стає дворазовим чемпіоном Суперліги. А якщо програє, то відразу увага всіх вболівальників футзалу має бути сконцентрована на поєдинку «Беркута» та «Медеї». І якщо перемагають мукачівці – то переможці чемпіонату саме вони, адже за рівної кількості очок враховують очні зустрічі (а тут у «Беркута» перевага над «Ужнетом»). Якщо ж виграє «Медея» - тоді чемпіон «Ужнет». В іншому разі, якщо «Ужнет» свою гру не програє, то «Медея» та «Беркут» позмагаються за срібло. До речі, якщо нічия – то друга «Медея». 

Ще одна інтрига – якщо «Худльово» програє, то «Уж» має шанси повернутися в топ-4. Для цього їм треба буде в останньому турі перемогти «Вопак». В іншій парі інтрига буде хіба в тому чи здобуде «Юніпов» свою другу перемогу в лізі чи ні. Заважати їм в цьому буде «Патріот». 


Матчі Вищої ліги УФЛ стартували вже в четвер, 27 лютого. В цей день у «Зінедіні» «Кам’яниця» вже зіграла із «Трактором». У обох команд була мотивація. Перші хотіли піднятися з останнього місця і не вилітати у Першу лігу, другі – поборотися за бронзу. У підсумку виграли саме перші 4:2.

Тепер «Дюшесу» аби здобути бронзу, треба зіграти бодай нічию із «Штурмом». Останнім, між іншим, теж не варто програвати, адже вони всього на 1 очко випереджають останню команду ліги. І враховуючи, що «Кам’яниця» свій матч виграла, то «Штурм» в разі поразки може відправитися у дивізіон нижче. 

В інших парах «ТІмвір», який своє срібне завдання виконав, зіграє із «Епіцентром», а чемпіон «Чокі» в п’ятницю протистоятиме «Коритнянам».


Перша ліга також стартувала в четвер матчем між «Шипотом» та «Зіною». І це був центральним матчем туру, адже це була битва за срібні нагороди.

І перемога бцла за міжгірцями 7:2. До речі, на бронзове місце претендує «Сторожниця», яка у п’ятницю в «Юності» зіграє із «Ужнет+». І команді з Ужгородщини теж потрібна тільки перемога. А ще – «Будівельник», який також не залишає мрій про медаль. Для цього як мінімум їм треба обіграти «Зінедін», який вже не зможе піднятися вище останнього місця. У ще одному матчі чемпіон «Лугош» зіграє останній матч у лізі із «Октавою». 


Дуже гарячим останній тур буде у Другій лізі. Адже саме тоді і визначиться доля чемпіонства у цьому дивізіоні. На золото претендують відразу три команди: «Брама», «Вовкове» та «Імперія». Найбільше шансів у «Брами». Адже, по-перше, вони випереджають конкурентів на 2 очки. По-друге, в 14 турі їм протистоятиме «ОК ДЮСШ ФСТ Україна» - остання команда ліги, яка програла всі, окрім одного, ігри. І мабуть сверхмотивована «Брама» не залишить їм шансів. 

Проте в рамках битви за медалі цікаво буде поспостерігати і за матчами «Імперії» із «КС Ужгородом», який ще може застрибнути в топ-4, та «Вовкове» із «Турбогазом», який, в разі чого, також на бронзу претендує. Не варто відкидати і матч «Баранинців» з «Гермесом», де переможець також буде претендувати на високе місце у турнірній таблиці.


Нет описания фото.
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 494 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: