Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс 1/2 фіналу Кубку Закарпаття 2023
14:58
Анонс 1/2 фіналу Кубку Закарпаття 2023
У неділю, 9 липня, відбудуться поєдинки третього раунду Кубку Закарпаття.

Анонс 1/2 фіналу Кубку Закарпаття 2023 Діючий володар кубкового трофею є безумовним фаворитом на цій стадії протистояння. За останні три матчі, які слідували після поразки від тячівців, Севлюш назабивав ужгородським командам (Медея і Будівельник) 13 голів. 

У чемпіонаті після хорошого старту наприкінці першого кола команда Слищенка зазнала трьох поразок підряд. Проте саме Марамуреш був першим хто зупинив переможну ходу виноградівців у 4-му турі чемпіонату зігравши вдома у нульову нічию. У минулому розіграші Кубку Марамуреш зупинився на стадії півфіналу, тож тепер з другої спроби намагатиметься подолати цей раунд.

Тячів у першому колі найбільшу перемогу здобув саме проти іршавців 5:0 у другому турі. Та й у попередньому раунді кубку у них був найскладніший суперник - Вільхівці. Тож команда Оржеховського пройшла всі випробування успішно і готується підтвердити своє нове реноме гранда вищої ліги у півфіналі. Бужора у свою чергу у червневих матчах поправила своє становище у чемпіонаті в основному за рахунок домашніх перемог над тячівськими командами - Вільхівці та Марамуреш. Саме цей фактор позитивного досвіду з тячівцями може зіграти на руку підопічним Білака.


ФК «Севлюш» (Виноградів) – СК «Марамуреш» (Солотвинська ТГ) - Початок гри – 17.00
Арбітри: Лялюк М., Чучвич Ю., Батрин В.
Делегат – Староста І.І.

ФК «Бужора» (Іршава) – СК «Тячів» - Початок гри – 17.30
Арбітри: Федяй Д., Теремта А., Станкович М.
Делегат – Чегіль О.О.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 492 | Додав: lobda | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: