Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс 1/4 фіналу Кубку Закарпаття 2023
14:47
Анонс 1/4 фіналу Кубку Закарпаття 2023
У неділю, 2 липня, відбудуться поєдинки другого раунду Кубку Закарпаття.

Анонс 1/4 фіналу Кубку Закарпаття 2023 Зірка та Бужора вже зустрічались у кубку два роки тому і тоді у двоматчевому протистоянні іршавська команда взяла гору 3:0 та 2:1. Проте з того часу Лінці набрались більшого досвіду в іграх обласного рівня і спробують створити проблеми для команди Івана Білака. У попередній грі основний воротар зіркових Лагоцький отримав вилучення, тож Олександру Пеці прийдеться довіритись резервному голкіперу.

Марамуреш вперше зіграє у Сторожниці і може бути цілком задоволений такому випадку, адже суперник найбільш прийнятний на цій стадії кубку. Солотвинська команда хоч і має коротку лаву запасних, проте цей матч саме підходящий для перевірки резервістів. Перед кубковим матчем марамурешці підсилились захисником рахівських Карпат Іваном Ільчуком.

Тячівське дербі матиме значно більший інтерес серед вболівальників, адже зустрічаються лідер чемпіонату із діючим чемпіоном. Вільхівці за останній тиждень здійснили кілька підписань: із Хуста прийшли Іван Боднарук та Віталій Гринишин, та вихованець дніпровського футболу 20-річний Олексій Плотко. Близько місяця тому команда Оржеховського зуміла перемогти своїх сусідів на виїзді 1:2. 

Фіналісти минулого кубку зіграють вдруге за останні два тижні на ужгородському Спартаку. Медея за останні кілька ігор стала грозою авторитетів і тепер спробує з другої спроби уникнути поразки і як мінімум - довести гру до серії пенальті. Команда Пуканича серед тижня отримала хороше навантаження у грі з грандом українського футболу Дніпро-1. Виноградівці будуть налаштовані втілити свою перевагу у результативну площину чим скоріш, щоб не доводити інтригу до останніх хвилин.


Початок матчів о 16:00

Гра №1. ФК «Зірка-SPAR» (Лінці) – ФК «Бужора» (Іршава) - Початок о 14:00
Арбітри: Сергеєв Д., Волошин В., Чучвич Ю.
Делегат – Жбора Г.В.

Гра №2. ФК «Лідер» (Сторожниця) – СК «Марамуреш» (Солотвинська ТГ)
Арбітри: Касаткін А., Лугош Д., Біров М.
Делегат – Шкура В.В.

Гра №3. СК «Тячів» – ФК «Вільхівці»
Арбітри: Абель О., Козик Я.-молодший, Сухан М.
Делегат – Козик В.В.

Гра №4. ФК «Медея» (Оноківська ТГ) – ФК «Севлюш» (Виноградів)
Арбітри: Молнар Р., Рущак С., Гарлач І.
Делегат – Зайтлер Л.С.



Нагадуємо, півфінали заплановані на 9 липня: переможець гри № 4 прийме переможця гри №2, а переможець гри №1 – переможця гри №3.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 515 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: