Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс 1/8 Кубку області
14:25
Анонс 1/8 Кубку області
27 березня, відбудуться матчі 1/8 фіналу Кубку Закарпаття 2016.

Анонс 1/8 Кубку області У боротьбу за престижний приз включається вся еліта обласного футболу. Кубкові матчі відрізняються від матчів регулярного чемпіонату: тут кожний поєдинок – фінальний. Якщо в чемпіонаті похибки можна надолужити, то в кубковому матчі поразка стає мало не трагедією. У кубкових поєдинках не завжди основну роль відіграє клас чи майстерність окремих футболістів. Тут найголовніше – настрій на гру та самовіддача.

«Карпати» (Рахів) – «Ужгород»

27 березня не буде жодного прохідного матчу. Про те, що «Карпати» (Рахів) будуть битися до останньої секунди з чемпіоном області ФК «Ужгород» зрозуміло всім. Клас «Ужгорода» значно вищий, але є характер рахівчан, непогані виконавці, є Андрій Панасюк, який вміє налаштувати команду. На стадіоні Рахова буде аншлаг, а підтримка вболівальників – це додатковий стимул для «Карпат».

«Середнє» – «Берегово»

«Берегово» – амбіційна хороша команда, але й Середнє не збираються відступати. У господарів можливі втрати через залученя гравців до складу "Говерли" U19, яка в цей же день зіграє в Одесі. Тут наперед передбачити переможця неможливо.

«Карпати» (Дубове) – «Бужора» (Іршава)

Жодна з цих команд не брала участі в Зимовій першості, але вони вели підготовку через районні зимові першості. Команда Дубового – команда настрою. У «Бужори» змінилося керівництво, а з ним і погляди на гру. Клас «Бужори» трохи вищий, але в Дубового перевага у власному полі й підтримці уболівальників. Тут головне – це звести до мінімуму помилки арбітрів.

«Локомотив-Чоп» – «Дийдо»

Команда Чопа (в порівнянні з минулорічною), класом нижче, але в морально-вольових якостях – на дві голови вище. Тим більше, що гравці пам’ятають 9:0 на Зимовій першості області. Що стосується «Дийдо», то в останніх матчах у діях підопічних Іштвана Гіді не бачимо свіжості, легкості та монолітності. Не зважаючи ні на що, клас «Дийдо» нині вищий, але … це кубковий матч, тож може бути все.

«Вільхівці» – «Оболонь» (Хуст)

Тут рівень футболу гарантовано. Дві висококласні команди. Абсолютний чемпіон І ліги та одна з кращих команд Вищої ліги. Цікавий факт: обидві команди мають яскраво виражені сильні сторони і в обох є слабкі місця. Хто швидше знайде слабкі місця в суперника, той і святкуватиме перемогу, хоча корективи в гру може внести стан поля, який у Вільхівцях далекий від ідеалу.

«Спарта» (Воловець) – «Ф. Медвідя» (Н. Давидково)

Зустрічаються дві з трьох команд районного рівня, які вийшли до наступного етапу. «Темні конячки». Щоправда, обидві команди мають славетні віхи в своїй історії. В 1/16 кубка області і волівчани, і новодавидківці здолали сильні першолігові команди. Тут, скоріше за все, основну роль відіграє фактор власного поля, який буде вирішено жеребом. Друге, що може вплинути на перебіг подій – це арбітраж. У цілому це буде «заруба», в якій переможе футбол.

«Верховина» (Міжгір’я) – ДЮФК «Мукачево»

Міжгірці на сьогоднішній день, крім традицій, не мають нічого. Багаторічний учасник першості України серед КФК не може бути учасником чемпіонату району, адже такий на Міжгірщині не проводиться, а в Міжгір’ї ніхто не додумався включити команду хоча б у чемпіонат сусіднього району. ДЮФК «Мукачево» входить до еліти обласного футболу. Та футбол грають на полі, і учасник 1/4 фіналу визначиться з однієї гри, а на одну гру завжди можна зібратися.

«Поляна» – «Севлюш» (Виноградів)

«Поляна» підготувала чи не найгучніший сюрприз. Ми писали, що в Зимовій першості «Поляна» виглядала непогано: з’явився малюнок гри, команда стала набагато менше пропускати. «Минай» блискуче зіграв у Зимовій першості і, можливо, полянців просто недооцінили, але в очному матчі «Поляна» дивилася цікавіше, тож і вихід до 1/8 є цілком заслуженим. «Севлюш» – срібний призер чемпіонату області, але вже традиційно ця команда важко розпочинає сезон, набираючи оберти під завершення. Так «Поляна» чи «Севлюш»? Можна багато сперечатися, але тільки сам матч дасть відповідь на це питання.

Дочекаймося неділі, і ми знатимемо 8 кращих кубкових команд сезону 2016 року. Футбольний день обіцяє бути напрочуд цікавим.
Степан СЕЛМЕНСЬКИЙ, «Спорт тайм»

Джерело

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1438 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: