Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс 1/8 Кубку України. "Минай" - "Львів"
17:43
Анонс 1/8 Кубку України. "Минай" - "Львів"
У середу, 30 жовтня, на "Минай Арені" закарпатці прийматимуть вищоліговий ФК "Львів".

Анонс 1/8 Кубку України.

Рівно рік тому «Минай» у своєму дебютному сезоні сперечався на рідному стадіоні з київським «Динамо» за вихід у 1/4 Кубку України. Пройшов рік і ми знову на цій стадії гратимемо на стадіоні «Минай». Щоправда, суперником буде інший клуб. І також із Прем’єр-Ліги – ФК «Львів».

Звісно, багато експертів та вболівальників почали стверджувати, що цього разу закарпатському клубу пощастило. Якщо порівнювати минулорічних суперників, то доля правди в цьому є. Але давайте не забувати, що ФК «Львів» - команда, яка не перший рік грає на рівні Прем’єр-Ліги, де провідну роль грають технічні бразильці та українці з досвідом ігор на високому рівні і тренує їх знаний фахівець. Тому як і рік тому, 30 жовтня на «Минай» чекає серйозний іспит.

Хоча, звісно, «Львів» у цьому сезоні не радує. В минулому сезоні команда увійшла у 5-ку кращих за підсумками Премєр-Ліги. У цьому – поки посідає останню сходинку. Команда з Львова за 12 турів  програла 8 матчів і лише у 4-ох здобула очки. Щоправда, є один фат, який насторожує – всі 2 перемоги «Львів» здобув на виїзді – 2:1 над «Десною» та 3:2 над «Дніпром-1». У гостях «Львів» здобув і одну з двох своїх нічиїх – правда, грали то вони з «Карпатами» у своєму рідному місті.

З іншої сторони, «Львів» тільки у останньому турі Прем’єр-Ліги перервав встановлений власними силами антирекорд України – вони не забивали вдома 798 хвилин. Останній свій матч «Львів», між іншим, також програв – чернігівській «Десні» вдома 1:4.

Відповідний результат призвів до змін на тренерський лаві. І вже два місяці як «Львів» очолює Володимир Мазяр. Поки що під його керівництвом команда здобула лише дві нічиї – і одна з них здобута у важливому львівському дербі.

Проте останні невдачі «левів» не має ввести в оману закарпатських «лисиць». Хоча б тому, що ігровий акцент у «Львові» роблять бразильці, а вони полюбляють грати у технічний та якісний футбол. Плюс  Прем’єр-Ліга – це Прем’єр-Ліга і щотижня ця команда має спаринги з найкращими командами України, а це важливо. Тому все це свідчить про те, що на «Минай» чекає важка гра.

І закарпатці, звісно, до неї готуються. Це буде 7 матч нашої команди в історії Кубку України. Поки що статистика у нас чудова – 6 перемог та 1 поразка (від київського «Динамо»). Черга встановлювати нові рекорди?

Всі ж розуміють, що на кону унікальне досягнення для клубу – 1/4  Кубку України.

До речі, це буде не перша зустріч цих команд. 8 березня на засніженому штучному газоні Середнього ці команди зіграли товариську гру. Тоді «минайці» перемогли з рахунком 3:0. То чи не повторити успіх?

Гра розпочнеться о 14.00. Посилання на пряму трансляцію - https://www.youtube.com/watch?v=5Qg1QkL7C1M
 

Інформаційний департамент ФК «Минай»
 

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 692 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: