Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Анонс 1-го туру УФЛ 2019/2020
16:01
Анонс 1-го туру УФЛ 2019/2020
В цю суботу, 9 листопада, відбудуться матчі Другої, Першої, Вищої та Суперліги УФЛ.

Анонс 1-го туру УФЛ 2019/2020
Цього сезону у цій Суперлізі беруть участь 8 команд. Кого можна вважати фаворитом?

Основними кандидатами на перемогу в турнірі багато хто вважає «Ужнет», «Медею» та «Уж». Минулорічний чемпіон «Ужнет» у цьому сезоні не збирається скидати обертів. Команда добре укомплектована хорошими гравцями, а після останнього сезону в УФЛ здобула ще й хорошу практику та досвід – спочатку в плей-офф Другої ліги України, а потім на Кубку регіонів, де вийшли у фінал Першої ліги. Також в цьому сезоні вийти на новий рівень збирається «Уж» - колишній УТЕІ. Команда вже довела свої амбіції на сезон, зумівши виграти нещодавній Кубок Ужгорода. А про амбіції «Медеї» і говорити не варто – колектив не перший сезон грає в УФЛ і практично завжди у призах на вищому рівні. І цьогорічний Кубок Ужгорода, де команда дійшла до фіналу, довів – у цьому році вони битимуться за найвищі нагороди.

Не знехтують можливістю проявити себе і «Юніпов» та «Вопак», який, наприклад, дуже непогано провів друге коло минулого чемпіонату. Звісно, не слід відкидати і новачків цієї зони Другої ліги – «Беркут», «Худльово» та «Патріот», який раніше називався «Невицьке». У Вищій лізі вони впевнено розібралися зі своїми опонентами. Тепер у цих команд – новий та більш цікавіший виклик. І вже на цих вихідних побачимо – чи вони з ним справляться.


Не менш цікавою буде боротьба і у Вищій лізі

 У цьому сезоні настала черга «Епіцентру», «Штурму» та «Коритнян» доводити своє право на медалі. Торік вони програли боротьбу «Беркуту» та «Худльову», тепер їх зірковий час. Завадити їм можуть амбітні новачки – «Тімвір» та «Чокі», які раніше були «Рятівником». Ці команди – постійні призери УФЛ і у цьому дивізіоні вони навряд забажають змінювати традицію. А ще ж є «Кам’яниця», яка минулого сезону випала з Суперліги і не розраховує надовго тут залишатися. Варто згадати і ФК "Трактор", вони як призери Першої ліги піднялись до вишки, і, безперечно спробують доказати свої футзальні амбіції на медалі й тут. Плюс сюрпризом цього сезону може стати «Дюшес», який минулого тижня виграв кваліфікацію. Одним словом, дуже рівна та непередбачувана ліга.
Отже, вже в цю суботу буде І тур, який допоможе зрозуміти повні розклади у лігах.


Те саме можна сказати і про Першу лігу

 Тут очікуємо гарячу боротьбу. По-перше, сюди зайшли три амбітних новачка – «Лугош», «Зіна» та «Ужнет+», які вже переросли Другу лігу. По-друге, незавершені справи у цьому дивізіоні у «Будівельника» - команді всього 1 очка не вистачило аби зачепитися за медалі ліги в минулому сезоні. І вони будуть прагнути це виправити. Не до кінця розкрили свій потенціал у минулому сезоні «Шипіт» та «Сторожниця». А ще ж є «Зінедін», за який гратимуть хороші підготовані гравці, та «Октава», які нещодавно були півфіналістами кваліфікації…


Друга ліга

У цьому році склад найнижчого дивізіону достатньо оновлений. У порівнянні з минулим сезоном, в Другій лізі лише дві знайомі вболівальникам команди – «Імперія» та «КС Ужгород». Всі інші – новачки. Зокрема, з Ужгородського району. Так, у лізі буде дві команди з Баранинців, які завжди славилися своїми футбольними традиціями – власне «Баранинці» та «Брама». А ще є команда «Вовкове» з однойменного села та ОК ОКДЮСШ ФСТ Україна – юнацький колектив зі футбольної школи Невицького. З новачків – «Гермес» та «Турбогаз», який в минулому був «Феніксом» та які зайняли останнє місце у Першій лізі.

За відсутності «Лугоша», «Зіни» та «Ужнет+», які залишили цей дивізіон та підвищилися у класі, правити у цій лізі будуть, скоріш за все, «Імперія», яка в цьому сезоні ставить амбітні цілі, та «КС Ужгород». Можливо «Турбогаз», враховуючи їх досвід. Інші колективи – «темні конячки». Що ж, тим цікавіше.
Пресслужба УФЛ


На изображении может находиться: текст
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 746 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: