Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс 1-го туру вищої ліги Закарпаття
20:31
Анонс 1-го туру вищої ліги Закарпаття
На цих вихідних буде дано старт чемпіонату та першості області з футболу серед аматорських команд 2015 року.

На цих вихідних буде дано старт чемпіонату та першості області з футболу серед аматорських команд 2015 року.

Вища ліга 1-ий тур (26 квітня)

Юнаки 14.30. Дорослі 16.00

ФК "Ужгород" - ФК "Тячів"

Найсхідніша команда Вищої ліги є новачком обласної першості і тому залишається темною конячкою. В сезоні 2013 року вони зайняли 8 місце у Першій лізі і після двохрічної перерви повертаються до найвищого рівня змагань у Закарпатті. Ужгородці після подолання півфінального етапу розіграшу кубку області знаходяться у хорошому настрої. Скоріш за все, нам слід очікувати перемоги господарів з великим рахунком.

ФК "Берегово" - ФК "Дийда"

В першому турі нас очікує берегівське дербі. Досить не звично, що фаворитом до цього матчу підходять не городяни. Хоча у складі Берегова чимало досвідчених обласних бійців та злагодженої взаємодії їм ще бракує. Чого не скажеш про підопічних Іштвана Гіді. Це найтитулованіша команда свого району: срібло Першої ліги, золото Зимової першості та фіналіст кубку області. Дуже рідко команди, які гостювали колись на берегівському стадіоні «Дружба», виїзжали звідси з очками, та Дийда має зламати цей застарілий стереотип.

ФК "Боржава" Довге - ДЮФК Мукачево

Довжанці одні з останніх дали згоду на участь у новому сезоні. Зимову перерву вони заповнили участю у Іршавській зимовій першості, де стали переможцями (8 перемог – 1 поразка). Мукачівці активно готувалися до нового сезону, граючи у зимовій першості та кубку області. Та в обох турнірах вони вилітали на ранніх стадіях.

В минулому сезоні ці команди у грі між собою здобули по одній перемозі у себе вдома і зіграли в нульову нічию.

У цій зустрічі віддамо невелику перевагу господарям.

ФК "Поляна" - ФК "Оболонь" Хуст

Чемпіони розпочнуть свій захист титулу з непоступливими хустянами. Навіть минулорічні результати, де полянці здобули дві перемоги і одну розгромну поразку, говорять про принциповість цього протистояння. Команда Кондрі у кубку дійшла до чвертьфіналу, але суперники були не самого більшого ґатунку. Справжню силу свалявців можна буде побачити лише у матчах чемпіонату.

Оболонь демонструє стабільність у своїх виступах. Півфінал Зимової першості та чвертьфінал кубку, де брегівська Дийда стала непрохідним бар’єром, є непоганим показником. Пивовари цілком можуть претендувати на позитивний для себе результат на красені-стадіоні у Поляні.

ФК "Бужора" Іршава - ФК "Севлюш" Виноградів

Останній поєдинок на цьому стадіоні Севлюш виграв 0:4. Повторити цей результат не буде надважкою задачею для команди Білака. Клуби виконують різні завдання на сезон, це демонструє турнірна таблиця минулого сезону.

Бужора не зовсім вдало виступила у районній зимовій першості. А в кубку вилетіла від Бийгані в 1/8. Виноградівці ж були зупинені Ужгородом у кубку. Та продемонстрована гра дозволяє Севлюшу з оптимізмом дивитися у майбутнє.

ФК "Бийгань" - ФК "Середнє"

Вигравши Першу лігу Західної зони берегівчани штурмуватимуть вершини Вищої ліги і першим на шляху стає молода команда Фанти.

Їхня зустріч на груповій стадії Зимової першості Закарпаття стала прикрасою цього турніру і завершилась результативною нічиєю 3:3, яка вартувала бийганцям путівки до півфіналу. У кубку області команда Вайданича змогла пройти кривдника середнянців – Бобовище. Але на цьому тижні програли битву за фінал Ужгороду. Цілком ймовірно вони захочуть реабілітуватися перед рідними вболівальниками за безвольну домашню поразку у кубку.


Перша ліга. Західна зона

1-ий тур

ФК «Карпати» (Перечин) – ФК «Баранинці» (субота 25 квітня)
ФК «Бобовище» – ФК «Ракошино»
ФК «Невицьке» – ФК «Сокіл» (Кінчеш)
ФК «Карпати» (В. Коропець) – ФК «В. Березний» (гра відбудеться у В. Березному)
ФК «Локомотив» (Чоп) – ФК «Вітязь» (Концгазо)

Перша ліга. Східна зона

1-ий тур

ФК «Старт» (Золотарево) – ФК «Карпати» (Рахів)
ФК «Вишково» – ФК «Вікторія-Лнс» (Б.Церква)
ФК «Копаня» – ФК «Кісва» (Кос.Поляна)
ФК «Терново» – ФК «Вільхівці»
ФК «Дубове» – ФК «Говерла» (Ясіня)
Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1123 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: