Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Анонс 2 туру УФЛ 2021
12:30
Анонс 2 туру УФЛ 2021
Вже цієї п’ятниці розпочинається 2-ий тур в Суперлізі УФЛ!

Анонс 2 туру УФЛ 2021 19 лютого у спорткомплексі «Юність» «Юніпов» поміряє свої сили з діючим чемпіоном – «Ужнетом». Нагадаємо, що в минулому турі ця команда суттєво попсувала нерви «Медеї», а «ужнетівці» теж не надто легко здолали «Тімвір», який тепер називається «Prevention».

В суботу, 20 лютого, «Медея» зіграє з «Вопаком», а «Ужа» вже чекає більш складніший суперник  - «Невицький замок», який в минулому турі вирвав очки в останні 2 хвилини. У ще одному поєдинку зійдуться «невдахи» стартового туру – «Худльово» та «Prevention».

Вища ліга

2-ий тур у Вищій лізі відкриє поєдинок «Дюшеса» та «Лугоша». Наступним буде доволі цікавий матч – зустрінуться команди, потенціал яких ще не розкрив стартовий тур -  «Крайна» зіграє з «Шипотом». Того ж дня вперше в чемпіонаті зіграє «Кам’яниця» - її суперником буде «Епіцентр». 

Перша ліга

Матчі першої ліги розпочнуться також цієї п’ятниці. «Сторожниця» та «Брама», які добряче покуражилися в 1 турі, забивши на двох 15 голів, зіграють між собою. В суботу буде лише один матч і також між командами, які вже мають в активі по одній перемозі – «Зіною» та «Беркутом». 

В неділю, 21 лютого, відбудуться два заключні матчі між колективами, які ще очок не набирали – «Октава» зіграє з «Вашою Хатою» та «Будівельник» з «Імперією». 

Друга ліга

Друга ліга розпочнеться в суботу, 20 лютого. Два лідери, «Гермес» та «Сімер», зіграють між собою, «Проспект junior» зустрінеться із «Фіхтеном», ОК ДЮСШ ФСТ Україна із «Будівельником-2». 

В неділю тур закриватиме гра двох невдах 1 туру - «Турбогазу» та «Альфа страхування».
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 386 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: