Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс 3-го туру Зимовго кубку Закарпаття
14:49
Анонс 3-го туру Зимовго кубку Закарпаття
Пропонуємо Вашій увазі всі можливі розклади у групах перед останніми матчами груповго етапу змагань, які пройдуть 1 березня.

Пропонуємо Вашій увазі всі можливі розклади у групах перед останніми матчами груповго етапу змагань, які пройдуть 1 березня.

Найкращі шанси на вихід в першій групі у лідера – ФК «Ужгород», якому достатньо і нічиєї для збереження найвищої позиції у групі. Поразка столичної команди цілком ймовірно відправить їх готуватися до чемпіонату передчасно, оскільки одразу чотири команди із сусідніх груп мають можливість набрати більше шести пунктів.

Велика Бийгань зігравши внічию з середнянцями, має можливість пройти до наступного раунду лише з першого місця. Теоретично, нічия з Ужгородом давала би шанс пройти далі лише при вдалій грі аутсайдерів в інших групах, що є малоймовірним. Тож підопічним Тараса Вайданича потрібна тільки перемога.

Для середнянців формула виходу виглядає такою ж примарною, як і для великобийганців у випадку з нічиєю. Навряд чи чотири бали будуть прохідними в цьому розіграші кубку.

ФК «ДЮФК» Мукачево втратили всі шанси на вихід і тепер вони боротимуться з такою ж молодою командою з Середнього.


ФК «Ужгород» - ФК «Середнє» 1:0
ФК «Бийгань – «ДЮФК Мукачево» 4:1

ФК «Середнє» - ФК «Бийгань» 3:3
ФК «ДЮФК» Мукачево - ФК «Ужгород» 0:1

ІІІ – тур 01.03.

ФК «Ужгород» - ФК «Бийгань - початок о 12.00 (стадіон Камелот, с. Камяниця)
ФК «Середнє» - ФК «ДЮФК» - початок о 14.00 (ст. Середнє)

ФК «Ужгород» - 6 - 2:0
ФК «Бийгань» - 4 - 7:4
ФК «Середнє» - 1 - 3:4
ФК «ДЮФК» - 0 - 1:5


Найбільш рівні за складом учасники підібрались в другій групі. Ні одна команда не гарантувала собі вихід до півфіналу, тому боротьба буде тривати до фінального свистка обох матчів.

ФК «Дийдо», з досить серйозним кадровим підсиленням, віддається мінімальна перевага перед стартом завершальних ігор групового етапу, оскільки їм буде протистояти аутсайдер групи «Віола». За статистикою команда Шанти числиться найслабшою командою групи. Вихід з першого місця підопічним Гіді може гарантувати перемога. Якщо у іншому матчі групи Баранинці теж виграють, то Дийді потрібно вигравати з більшою різницею голів, ніж у конкурента, для збереження першого місця (їм якраз на руку те, що вони за розкладом грають другі). У разі нічиї у першому матчі групи, Дийда також може дозволити собі розписати мирову з Віолою.

Доля «Бараниців» залежатиме від обох матчів у групі. Для виходу в півфінал їм потрібна перемога над сусідами з Кінчеша. А при перемозі Дийди, їх гольовий актив має бути більший ніж у берегівчан. При нічийній грі Дідова і Худльова, підопічних Бисаги задовольнить тільки перемога. При поразці Дийди, Бараницям достатньо буде і одного пункту для завоювання першої сходинки.

Господарям поля окрім трьох пунктів в останній грі потрібна і стороння допомога. Перемога кінчешців і поразка або нічия команди з Дідова - виглядає ідеальним варіантом для перших. Якщо ж Дийда виграє свій двобій, то Соколу окрім своєї звитяги потрібна: перемога Ужгорода чи Бийгані з великим рахунком, і так само в парі Севлющ – Оболонь-1. Це дозволить мати кращі показники серед всіх команд, які зайняли другі місця в групах.

ФК Віола припинила боротьбу за вихід у минулому турі і тепер може лише вплинути на долю Дийди.


ФК «Баранинці» - ФК «Віола» 1:0
ФК «Сокіл» – ФК «Дийдо» 1:2

ФК «Віола» Худльово - ФК «Сокіл» Кінчеш 0:1
ФК «Дийдо» - ФК «Баранинці» 0:0

ІІІ – тур 01.03.
с. Кінчеш
ФК «Баранинці» - ФК «Сокіл» - початок о 12.00
ФК «Віола» - ФК «Дийдо» - початок о 14.00

ФК «Дийдо» - 4 - 2:1
ФК «Бараниці» - 4 - 1:0
ФК «Сокіл» - 3 - 2:2
ФК «Віола» - 0 - 0:2


В третій групі склалася ідентична ситуація до першої. Тут виокремився дует лідерів, який в останній очній зустрічі і виявить кращу команду групи.

ФК «Оболонь-1» фаворит у боротьбі за прямий вихід до півфіналу зимового кубку. Перемога чи нічия дозволяє їм продовжити боротьбу за золото цього турніру. Поразка з невеликим рахунком залишає їм шанси на вихід з другого місця, лише за умови нічиї в матчі Баранинці – Сокіл та нічиї або перемоги Ужгорода у зустрічі з Бийганю.

Виноградівцям потрібна перемога для першого місця своєї групи. Нічия Севлюша може мати позитивний наслідок лише якщо: Бараниці та Сокіл теж розпишуть мирову, Бийгань програє чи зіграє внічию з Ужгородом.

Команда з Великої Копані має лише теоретичні можливості для завоювання прохідного другого місця в групі. Їм потрібно перемагати від хустян з великим рахунком і чекати сюрпризу з інших груп: перемога Ужгорода та поразка Дийди та Баранинців.

ФК «Оболонь-2» в останній грі буде боротися лише за власний престиж.


ФК «Оболонь» - ФК «Оболонь-2» Хуст 3:1
ФК «Севлюш» – ФК «В. Копаня» 1:1

ФК «Оболонь - 2» - ФК «Севлюш» Виноградів 0:4
ФК «Копаня» - ФК «Оболонь» 1:2

ІІІ – тур 01.03.
м. Хуст
ФК «Севлюш» - ФК «Оболонь» - початок о 12.00
ФК «Оболонь-2» Хуст - ФК «В. Копаня» - початок о 14.00

ФК «Оболонь-1» - 6 - 5:2
ФК «Севлюш» - 4 - 5:1
ФК «В. Копаня» - 1 - 2:3
ФК «Оболонь-2» - 0 - 1:7


Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 954 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: