Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Анонс 3-го туру зимової першості Іршавщини
21:07
Анонс 3-го туру зимової першості Іршавщини
Пропонуємо Вашій увазі анонс ігор зимової першості ігор Іршавського району.

Пропонуємо Вашій увазі анонс ігор зимової першості ігор Іршавського району.

Не встигли вболівальники з Приборжавського та навколишніх населених пунктів як слід відійти від битви титанів 2-го туру між «Шахтарем» та «Сільцем», як на них вже очікує новий мега-файт, у якому «Сільцю» буде ще важче, ніж проти ільницьких «Луїса Адріано і компанії». Єдине, про що можуть пожалкувати фани, так це про те, що таке видовище відбудеться на самому початку ігрового дня. Це все одно, що на весіллі їсти пироги перед вінчанням. Ще до всього й віруючим людям прийдеться обирати – молитися Богу чи зіркам футболу з Довгого та Сільця. Це не критика на адресу ФФІ, а скоріше побажання шанувальників футболу передане моїми словами. Думаю найкраще було б поміняти місцями першу та останню ігри в групі «А». Щодо можливостей команд, то фаворитами є довжанці. І це не тому, що вони живуть вище над рівнем моря, а з причини того, що досвіду їм не позичати. Вони, як кажуть, Мішка Реплюка, Юрка Чонку, Віктора Ряшка-молодшого та Василя Горського, не тільки бачили, а й протистояли їм на полях Закарпаття. Найреальнішою виглядає мінімальна звитяга «Боржави». Трохи меншою є ймовірність нічиєї.

Не менш цікавим буде й головне протистояння групи «Б» між іршавцями та зарічанцями. Перші будуть дуже вмотивованими після несподіваного фіаско від менш титулованого «Колоса», а «Заріччя» налаштовувати проти «Бужори» й поготів не потрібно. Тільки з такими клубами, які виступають у вищих за класом дивізіонах, проявляється справжній характер кожного колективу. І тут значно легше спрогнозувати чи забють Івани Довгінко та Делеган, ніж результат самого протистояння. Все ж візьмусь передбачити, що нічия найреальніший підсумок. Трохи меншою є ймовірність мінімальної звитяги підопічних Михайла Рацина.

Дуже безкомпромісним має стати й поєдинок групи «А» між греблянцями та іршавською молоддю, де мирова також найбільш можливий підсумок. Трохи меншою є ймовірність мінімальної перемоги юних іршавців.

Аналогічні можливості до тих, що мають довжанці, віддаємо великокомятцям та парубкам із Боржавського у їх поєдинках проти скелястої та золотої субмарин. Другому з цих матчів можна віддати статус Ліги чемпіонів, та все ж не Закарпаття, бо арданівцям так і не вдалось стартувати в пятому за рівнем (після літньої вищої ліги, кубку Закарпаття, літньої першої ліги та зимового чемпіонату Закарпаття) турнірі нашої області.

Ще в двох протистояннях фаворити більш прогнозовані: «Білки» та «Шахтар» мають вигравати в 2 голи. Та як воно буде насправді у всіх цих поєдинках, нам стане зрозуміло іже після самих снігових баталій.


3 тур (15 лютого, неділя)

Група «А»

10.00 – «Сільце» – Боржава» Довге
11.30 – «Шахтар» Ільниця – «Бронька»
13.00 – «Білки» – «Будівельник» Приборжавське
14.30 – «Гребля – «Бужора» (U – 18)

Група «Б»

11.30 – «Арданово» – «Боржава» Боржавське
13.00 – «Колос» Великі Комяти – «Скала» Негрово
14.30 – «Бужора» Іршава – «Заріччя»

Євген СВИЩО для Lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 622 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Святослав  
0
Стосовно розкладу матчів у групі "А": в ідеалі звичайно треба було ставити матч Довгого та Сільця останнім, або принаймні третім. Однак районній федерації доводиться мати справу далеко не з ідеальними організаторськими здібностями керівників окремих команд. Є в групі пунктуальні "Боржава" Довге, ФК "Сільце", іршавські юнаки, ФК "Бронька", "Шахтар" Ільниця. А є такі як ФК "Білки", котрі ледь не зірвали перший матч другого туру, та ФК "Гребля", котра за молитвою умудрилася спізнитися на останній матч ігрового дня. Щоправда навіть така релігійна завзятість нічим не допомогла греблянам у матчі з Довгим. Тож іноді доводиться жертвувати інтересами глядачів задля уникнення зриву окремих матчів. Якщо ж робити з порушниками сухо по регламенту, то завтра звідусіль почуємо виття, що федерація вбиває футбол у селах X i Y...

الاسم *:
Email *:
كود *: