Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Анонс 3 туру УФЛ
11:28
Анонс 3 туру УФЛ
У неділю, 29 січня, відбудеться третій тур Ужгородської футзальної ліги.

Анонс 3 туру УФЛ Після стартових турів команди потроху набирають залікові пункти, лише сім команд не зуміли розжитись очками. Та як мінімум дві з них мають хороші шанси здобути дебютні перемоги в цьому турі.
 
У першій групі практично у всіх матчах з великою долею ймовірності можна спрогнозувати переможця. На статус центрального претендує гра Минай-1 – Верест. Ці команди вже зустрічались у півфіналі Кубку УФЛ і тоді минайці впевнено перемогли 5:0. За день до гри Минай відіграє гру з МФК Миколаїв, що може вплинути на їхні кондиції. Юнаки з  Teamwear спробують відібрати очки у Проспекта. Від УжНЕТа при такій грі, як в минулому турі, очікується тільки перемога над африканцями. Найбільш рівним буде поєдинок КС Ужгород та АТО, хоча останні мають кращий підбір гравців.

У групі В черговий погром очікується від Минай-2, який зійдеться з аутсайдером USB.  У Sportika хороші шанси переграти лівійців. Зінедін та Епіцентр після поразок у минулому турі спробують поправити своє становище. Медея та Будівельник поборються за другу сходинку.
 
В останній групі Вікінг спробує набрати перші очки з КІТ. Худльово буде доводити свою перевагу над Тиса-С. Більш досвідчені Коритняни проекзаменують студентів УжНУ. Головним поєдинком буде зустріч команд, які мають історію протистоянь у чемпіонаті міста з футболу, Радванка та Вопак.      
 
Завдяки технічним партнерам УФЛ інтернет-провайдеру УжНет буде вестися онлайн-трансляція чотирьох поєдинків:
 
15:40 Вопак - Радванка
16:30 Минай1 - Верест
17:20 Ultimate – Ужнет
18:10 Будівельник – Медея
 
 
3 тур
 
Група А


КС Ужгород - АТО
Проспект – Teamwear
Минай1 - Верест
Ultimate – Ужнет
 
Група В

Зінедін - Епіцентр
Минай2 - USB
Sportika - Libyan Lions
Будівельник – Медея
 
Група С

УжНУ - Коритняни
Кіт - Вікінг
Вопак - Радванка
Тиса-С - Худльово
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 957 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
Дуже вдячний пані Олександрі Терембець за чудовий турнір!!! Молодець!!! Так тримати :)))

الاسم *:
Email *:
كود *: