Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Анонс 3 туру УФЛ 2021
12:47
Анонс 3 туру УФЛ 2021
Третій тур Суперліги УФЛ стартує в цю суботу, 27 лютого.

Анонс 3 туру УФЛ 2021 Відкриватиме його поєдинок між «Ужем» та командою «Prevention». У обох команд велика мотивація на гру, адже їм є що доводити. Перші, що втрачена перемога в попередньому турі була випадковістю, другі – що нею був пропуск 10 голів від «Медеї». Закінчить ігрову суботу матч чемпіонів «Ужнета» з поки що аутсайдером ліги – «Вопаком». 

В неділю – ще цікавіше. «Медея» спробує не зменшувати свій переможний темп у грі з «Невицьким», а амбітне «Худльово» спробує зачепитися за гонку лідерів у матчі з «Юніповим». 

У Вищій лізі «Дюшес» намагатиметься здобути третю поспіль перемогу в дивізіоні в грі проти «Коритнян». Проте центральним матчем туру можна назвати матч «Епіцентру» з «Трактором». Перші тільки на 1 очко випереджають других і перемога в матчі дозволяє не сильно відстати від лідера вишки в турнірній таблиці. «Шипіт» в грі з «Кам’яницею» спробує здобути другу перемогу поспіль, а його суперник – першу. 

У Першій лізі лідери «Зіна» зіграє з «Імперією» (сподіваємося, що вони цей тур не пропустять), а її переслідувач «Брама» з «Будівельником», який поки що вигравав тільки технічно. Цікавим буде протистояння в матчі «Вашої Хати» зі «Сторожницею». Цього ж дня «Октава» спробує заробити перші очки в чемпіонаті – щоправда, в матчі з «Беркутом» це буде зробити вкрай важко. 

Друга ліга розпочнеться теж в суботу матчем лідера «Гермеса» проти «Альфи страхування». В інших матчах «Турбогаз» буде прагнути здобути нарешті перші очки в матчі з «Будівельником-2», а «Фіхтен» - першу перемогу в матчі з «ОК ДЮСШ ФСТ Україна». Одним з найінтригуючих поєдинків буде протистояння «Сімера»  з «Проспектом junior».

 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 396 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: