Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Анонс 4 туру УФЛ 2021
00:17
Анонс 4 туру УФЛ 2021
Матчі Суперліги УФЛ розпочнуться вже цієї суботи.

Анонс 4 туру УФЛ 2021 «Худльово», яке намагається нав’язати боротьбу за топ-3, зіграє із аутсайдером чемпіонату – командою «Вопак». Ще один аутсайдер «Prevention» спробує зупинити чемпіонську ходу «Медеї»  - їх гра також в суботу. Закриватиме ігровий день цього дня поєдинок «Ужнету», який не збирається зменшувати потужних обертів, із «Невицьким», який поки що в цьому сезоні не святкував перемог. Аби не відстати від двох лідерів «Уж» в неділю, 7 березня, буде намагатися взяти максимум очок в матчі з «Юніповим». 

У Вищій лізі центральним матчем туру буде матч лідера «Дюшеса», який за 3 туру не втратив жодного очка, з «Епіцентром», який засів на 3-ій сходинці. Втрата очок кимось буде на руку «Шипоту», який йде другим. Щоправда, в 4 турі їм буде протистояти «Трактор», який теж не втрачає медальних амбіцій у дивізіоні. У ще одному матчі зустрінуться два аутсайдери – «Лугош» та «Камяниця», які мають нулі в графі «очки». І хтось після цієї гри остаточно позбавиться цієї цифри. 

У Першій лізі теж буде битва лідерів. «Зіна», яка поки одноосібно очолює турнірну таблицю , зіграє зі своїм найближчим переслідувачем – «Брамою». Враховуючи, що хтось з цієї пари втратить очки, то цим можуть скористатися і «Беркут», і «Сторожниця». Щоправда, вони грають між собою в 4 турі, тож тільки хтось один, в разі перемоги, вирветься вперед у турнірній таблиці. В інших матчах «Будівельник» зіграє з «Вашою Хатою», а «Імперія» та «Октава» в грі один з одним нарешті наберуть перші очки, адже поки обоє мають нулі. 

Другу лігу вже зараз можна вважати однією з найцікавіших через щільність результатів у турнірній таблиці. Так буде,  мабуть, і після 4 туру. Лідер «Гермес» зіграє з амбітним «Будівельником-2», «Проспект junior» з «Альфа страхуванням», «Сімер» з ОК ДЮСШ ФСТ Україна. І передбачити результати ігор складно. А «Турбогаз» спробує нарешті здобути першу перемогу в матчі з поки третьою командою ліги – «Фіхтеном».

 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 427 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: