Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Анонс 5-го туру зимової першості Берегівського району
21:45
Анонс 5-го туру зимової першості Берегівського району
11 березня відбудуться матчі п'ятого туру зимової першості Берегівського району 2018 року.

Анонс 5-го туру зимової першості Берегівського району

У зв’язку з тим, що ФК «Зірка» Берегово припинила свої виступи в зимовій першості району з футболу, надалі в кожному турі проходитимуть по дві гри. До того ж у зв’язку з тим, що «Зірка» припинила виступи, прийнято рішення анулювати результати двох ігор за її участі. Згідно положення зимової першості, якщо команда не зіграла 50 відсотків ігор результати анулюються. Таким чином у турнірній таблиці сталися зміни. А це впливає на загострення боротьби в першості.

ФК «Артос» Гать – ФК «Кідьош»

Однозначно фаворитом цієї пари є «Артос» з Гаті. Не дивлячись, що зі збігом обставин змін в турнірній таблиці, команда втратила першу позицію, цей колектив є головним фаворитом зимової першості. Ігри за участю цих команд в минулому сезоні, повністю на стороні «Артоса». Помітно, що в «Артоса» є кадрові проблеми, в Кідьоша в цьому плані все гаразд. Але, як показали попередні ігри, команді з Гаті достатньо і цих виконавців. Адже їх швидкісна гра вражає всіх суперників. Зрозуміло, що Кідьош прикладе всіх зусиль, щоб отримати бажані очки і поборотися за комплект нагород. Але як воно буде покаже сама гра.

ФК «Берегуйфолу» - ФК «Таплісман» В. Береги

В попередні роки, «Талісман» регулярно користувався послугами футболістів з Берегуйфолу, які грали далеко не останню роль в команді. Досвід виступів у турнірах футболістів з Великих Берегів більший. Та і результати команди говорять самі за себе. «Талісман» фаворит цієї гри. Але і футболісти Берегуйфолу захочуть довести колишнім своїм партнерам, що вони невипадково заявились на зимову першість. До того ж, від гри до гри Берегуйфолу прогресує. Буде цікаво.

Ось як виглядає турнірна таблиця, після анулювання ігор за участі ФК «Зірка» Берегово.

Турнірна таблиця

tk 4

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 611 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: