Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Анонс 5 туру УФЛ 2021
20:43
Анонс 5 туру УФЛ 2021
Нарешті карантинна «червона зона» на Закарпатті закінчилася, а це означає, що УФЛ-2021 повертається!

Анонс 5 туру УФЛ 2021 Для тих, хто встиг забути – нагадаємо, що до цього часу команди встигли зіграти 4 тури. Попереду – 3 останні і найцікавіші! Тому запасаємось терпінням і уважно читаємо прев’ю.

Суперліга УФЛ стартує вже завтра, 15 квітня. І відразу матчем лідера «Медеї» проти одного з фаворитів Суперліги – «Ужем». Між колективами всього 2 очки різниці і «Уж», який зараз на 3-ій сходинці, в разі перемоги може очолити таблицю. Тому їм буде за що боротися. Як власне і «Медеї».

В «Ужнету» теж гра обіцяє бути нелегкою. В п’ятницю, 16 квітня, вони зустрінуться з амбітним «Худльовом», який вже здивував багатьох в цьому сезоні. 

Що стосується інших команд, то в четвер «Prevention» спробує заробити свої перші очки в грі з «Невицьким замком», а наступного дня «Вопак» і «Юніпов» поборються між собою за першу в сезоні перемогу.

Інші ліги також стартують вже в четвер. 

Вища ліга починається цікавим протистоянням «Шипоту» та «Епіцентру», які зараз досить близько розташувалися в турнірній таблиці. А подібні матчі завжди проходять з подвійною мотивацією.

Цього ж дня «Крайна» спробує взяти свою першу перемогу в грі з «Лугошем». А «Трактор» закриватиме ігровий тур в суботу матчем з «Кам’яницею». І у перших в разі перемоги буде можливість наблизитися до лідера, адже «Дюшес», який поки не програвав в цьому чемпіонат, цей тур пропускає.

Всі матчі Першої ліги пройдуть в суботу. Лідер «Брама» спробує зміцнити лідерство позитивним результатом в грі з «Вашою Хатою». «Зіна» та «Беркут», який наступають їм на п’яти, зустрінуться із «Октавою» та «Імперією». Ще в одній грі Першої ліги зіграють «Будівельник» зі «Сторожницею», які в разі перемоги піднімуться суттєво вище.

Всі ігри Другої ліги теж пройдуть в останній день туру. Родзинкою туру буде гра лідера «Гермеса» проти другої команди дивізіону - «Проспект- junior». Їх переслідувач «Фіхтен» зустрінеться з «Будівельником-2», а «Сімер» з «Альфа-страхуванням». Ще в одній грі зіграють аутсайдери – «Турбогаз» проти «ОК ДЮСШ ФСТ Україна».

 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 447 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: