Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Анонс 6-го туру УФЛ
14:02
Анонс 6-го туру УФЛ
16-17 грудня, у спорткомплексі "Зінедін", відбудуться поєдинки шостого туру Ужгородської футзальної ліги.

Анонс 6-го туру УФЛ
У Суперлізі відбудеться мукачівське дербі, хоча і команди йдуть поряд у таблиці, Алекс все ж підходить у ролі фаворита. Зійдуться команди двох ужгородських депутатів, які представляють свої райони - Проспект та Радванка. Головним поєдинком буде зустріч Минаю та Медеї. Іван Ковач зіграє проти своїх одноклубників по великому футболу. УжНУ очікує найпростіший суперник – Вопак, який у минулому сезоні вони перемогли досить важко 4:3.
 
Проспект - Радванка
Минай – Медея
Беркут - Алекс
УжНУ – Вопак
 
 
У Вищій лізі центральним матчем буде протистояння лідерського дуету, де і розгорнеться справжня боротьба за перше місце. УЖНЕТ та Вікінг зійдуться у двобої за 2-3 місця. Худльово спробує перервати свою програшну серію та переможну Вереста. Коритняни та Епіцентр визначатимуть кому дістанеться роль аутсайдера після шостого туру.
Олімпік - Штурм
УЖНЕТ – Вікінг
Верест – Худльово
Коритняни – Епіцентр
 
У Групі А Першої ліги Фенікс очікує складна гра із Трактором, який підібрався до третього місця. Боротимуться за призові місця в очній дуелі Тімвір та Будівельник. В інших матчах проходитиме боротьба середнячків Першої ліги.
 
КС Ужгород – КІТ
Тиса 1- Africa United
Трактор - Фенікс
Тімвір – Будівельник
 
 
Найцікавішим у цій групі буде матч між Сторожницею та Перечином, який намагатиметься надолужити втрачені позиції. УТЕІ та Інваспорт підходять фаворитами до поєдинків із Стандартом та Рятівником відповідно. Зіна та Здоров’я спробують перервати свої серії невдач.
 
Стандарт – УТЕІ
Перечин - Сторожниця
Інваспорт - Рятівник
Здоров'я – ЗІНА
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 934 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Гройсман  
0
Така команда як будівельник не повинна грати на подібних турнірах

الاسم *:
Email *:
كود *: