Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Анонс 7-го туру чемпіонату Берегівського району
19:51
Анонс 7-го туру чемпіонату Берегівського району
Як показали результати ігор попередніх турів передбачити результат будь якої гри важко.

Анонс 7-го туру чемпіонату Берегівського району
В цьогорічному чемпіонаті, команди за своїм рівнем майстерності практично одинакові. Тому, все що відбувається на футбольних полях викликає інтерес у вболівальників. Так і напередодні ігор 7 – го туру стоїть питання: - Як завершаться ігри і хто очолить турнірне становище команд?
 
ФК «Берегуйфолу» - ФК «Вилок»
 
Місцева команда, після перемоги в минулому турі над лідером чемпіонату ФК «Батьово», налаштована рішуче. Але і суперник у них не простий. Адже «Вилок», перед кожною грою ставить одне завдання – перемогти. За підбором гравців віддати перевагу кому небудь важко. У Вилока одна перевага – стабільність результатів. У Берегуйфолу – фактор домашнього поля.
 
ФК «Запсонь» - ФК «Перехрестя»
 
Однозначно Запсонь фаворит гри. І турнірне становище і домашнє поле говорять про це. Але не варто забувати, що Перехрестя отримало дві перемоги поспіль в останніх двох турах. А остання перемога над Кідьошом з рахунком 5:2 довела, що команда набирає обертів і бути статистами не збираються. Будемо очікувати гри і її результату.

ФК «Кідьош» - ФК «Батьово»
 
Ці колективи претендують на золото чемпіонату. В останньому турі, як Кідьош так і Батьово зазнали поразок. То ж в цій грі намагатимуться перемагати. Команди пропагують різний стиль і грають в різні тактичні схеми. Кідьош в минулому турі втратив Ласло Селеша, який пропускатиме гру за червону картку. Багато залежатиме від тренерів і обраної ними тактики на гру.
Федерація футболу Берегівщини
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 554 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: