Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс 8-го туру чемпіонату Закарпаття 2023
11:57
Анонс 8-го туру чемпіонату Закарпаття 2023
У неділю, 3 вересня, відбудуться поєдинки восьмого туру чемпіонату та першості Закарпаття.

Анонс 8-го туру чемпіонату Закарпаття 2023 З початком осені відновлюється чемпіонат області - команди по різному провели літо, тож про певні зміни і розповімо в анонсі до стартового туру другого кола.

Лідер сезону поїде у гості до аутсайдера та на полі, скоріш за все, не буде такої великої різниці у класі, яка є між ними у турнірній таблиці. Тячівці підписали ще двох "легіонерів" з Київщини: 23-річний Олександр Бурда та 30-річний Валерій Гаврилов (з відомих клубів виступав за Нива Бузова 2020-2022). Та розпрощалися із воротарем Еріком Гречкою, який перейшов якраз таки в Будівельник і може дебютувати проти своїх колишніх партнерів. Команда Шукаля провела більш плідну трансферну кампанію, що цілком логічно з огляду на їхнє становище. Цілком ймовірно номером один тепер буде Ерік Гречка, також мають додати впевненості на полі ряд досвідчених гравців Микуляк, Смокоровський, Гнепа, Кузь. Варіації в атакуючій лінії має додати 24-річний мукачівський футболіст Артур Пукіш, який перейшов з ФК Мукачево.

Марамуреш зараз гратиме із щільним графіком по дві гри в тиждень, беручи участь одразу в трьох турнірах (область, аматорський чемпіонат та кубок). Очевидно, що вони будуть у кращому ігровому тонусі за свого суперника, а досвідчений тренер Сергій Зайцев вдаватиметься до ротації. Медея повернула до свого ростеру кілька своїх екс-гравців: Едгард Русин, Скрип та Дзьоба. Їхнє місце в трійці є досить таки хорошим показником, тож підопічні Бабяка намагатимуться продовжити свої стабільні виступи починаючи з Нижньої Апші.

Севлюш та Бужора після кубкового фіналу знову зустрінуться вже в чемпіонаті. Повернення Василя Вашкеби відчутно посилило центр поля виноградівців, який і без того був найпотужнішим у чемпіонаті. Минула гра показала різницю у класі команд, тож севлюшці мають змогу перенести святкування здобуття Кубку на домашній стадіон.

Карпати Рахів із новим тренером Вячеславом Пінковським зіграють вдома із Вільхівцями, які досить успішно стартували в аматорському чемпіонаті України. У цю неділю тячівці зіграють на виїзді з ще одним лідером змагань Куликів-Юність, а з карпатівцями вже у середу. Ужгородський наставник привів у рахівську команду кількох добре знайомих йому гравців - Пінковський-молодший, Жентичка та Рогач. Який вплив матиме на команду прихід нового наставника дізнаємось вже у цьому матчі.


Початок: 15:00 – юнаки, 16:30 – дорослі


СК «Марамуреш» (Солотвинська ТГ) – ФК «Медея» (Оноківська ТГ)
Арбітри: Лялюк М., Батрин В.,Теремта А.
Делегат – Попович В.М.

ФК «Будівельник» (Ужгород) – СК «Тячів»
Арбітри: Козик Я., Козик Я.-молодший, Яцура М., Лугош Д.
Делегат – Кувік І.О.

ФК «Севлюш» (Виноградів) – ФК «Бужора» (Іршава)
Арбітри: Молнар Р., Касаткін А., Чучвич Ю.
Делегат – Шкура В.В.

6 вересня

СК «Карпати» (Рахів) – ФК «Вільхівці»


Перша ліга

ФК «Вишково» – ФК «Зірка SPAR» (Лінці)
Арбітри: Федяй Д., Яцкович Ю., Горгош М.
Делегат – Чегіль О.О.

ФК «Сокіл» (Холмівська ТГ) – ФК «Лідер» (Сторожниця)
Арбітри: Гарлач І., Рущак В., Молнар К.
Делегат – Бобаль М.М.

ФК «Заріччя» – ФК «Перечин»
Арбітри: Абель О., Гала М., Красівов О.
Делегат – Зайтлер Л.С.

ФК «Мукачево» – ФК «Білки»
Арбітри: Сергеєв Д., Вовчанський І., Бабич Т.
Делегат – Кампов І.А.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 430 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: