Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Анонс благодійного турніру "Футбол за мир в Україні"
08:08
Анонс благодійного турніру "Футбол за мир в Україні"
В Ужгороді планують провести благодійний турнір з міні-футболу для збору коштів на прилад нічного бачення для воїнів АТО.

Анонс благодійного турніру Організатор турніру депутат Ужгородської районної ради Роланд Цебер виклав анонс турніру у себе на сторінці Фейсбук: "Обговоривши з ТВО командира Військової частини А1556 підполковником Іваном Стахівом речі яких не хватає, ми вирішили, що всі кошти, які будуть внесені командами за участь, підуть на придбання приладу нічного бачення для наших воїнів 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади, яка знаходяться у зоні АТО. Такий прилад є дуже необхідним спецспорядженням, яке допомагає не тільки ефективно виконувати завдання на лінії фронту, але і рятує життя українських воїнів.

Наші воїни - мужні, завзяті, незламні, які готові власним життям боронити наш мир та спокій. Ми зобов’язані їм допомагати чим можемо. Тому запрошую абсолютно всіх, хто має можливість, всі організації, фірми, ресторани, паби, нічні клуби, готелі, кафе, державні та не державні установи, сільські, районні, міські та обласну ради та всі інші установи, яких не назвав - взяти участь у благодійному турнірі. Ваша участь у турнірі - це допомога нашим воїнам в АТО, які обороняють наш спокій та мир.
 
Зі своєї сторони усім учасникам турніру обіцяю: веселу та спортивну атмосферу, професійних суддів, якісне покриття футбольного поля, присутність медиків на турнірі, кубки, медалі, грамоти, призи та нагороди за призові місця від наших партнерів. Головне не призи та нагороди, а те, що ми допомагаємо нашій армії. Після закінчення турніру всіх учасників пригощаємо смачним бограчем в одному з пабів Ужгорода. 

Умови турніру: гравців на полі: 6х6. Один арбітр. Два тайми по 15 хвилин, перерва 5 хвилин. Гра відбувається з аутами. Команді дозволяється виконати три заміни в матчі (також дозволяється міняти щойно заміненого гравця). Пенальті призначається тільки у разі порушення з боку суперника у карному майданчику. Жовті та червоні картки не розповсюджуються на наступні ігри.

Місця в групі при рівній кількості очок визначаються наступним чином: краща різниця забитих та пропущених м'ячів, більша кількість забитих м'ячів, результат очної зустрічі, серія пенальті (5 ударів). У випадку нічиї в матчах плей-оф, виконуються післяматчеві пенальті.

Запізнення команди більш ніж на 10 хвилин відносно розкладу - попередження, друге попередження - дискваліфікація. 

Жеребкування турніру відбудеться 20 липня, о 18:00. Деталі за телефоном: 0666691881."

Місце проведення змагань штучні поля спорткомплексу "ZINEDINE" (Закарпатська обл., Ужгородський р-н, с. Баранинці, вул. Садова, 39).

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 789 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: