Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс чвертьфіналів Кубку Закарпаття 2016
14:49
Анонс чвертьфіналів Кубку Закарпаття 2016
У неділю, 3 квітня, вболівальники зможуть побачити матчі ¼ фіналу Кубку Закарпаття 2016.

Анонс чвертьфіналів Кубку Закарпаття 2016 Початок всіх матчів о 14:00.

ФК «Берегово» – ФК «Ужгород» 

Арбітри: Козик Я., Сухан М., Маточка М. 
Делегат – Дем’яненко В.М. 
 
Берегівці з великими труднощами пройшли середнянців і тепер прийматимуть ще одного представника Ужгородщини (у Зимовій першості їх вибив «Минай»). Під керівництвом Мирослава Баб'яка берегівці у минулому році зуміли відібрати очки у чемпіонів зігравши вдома 1:1.

В минулому розіграші кубку ці ж суперники зустрічались в одній восьмій, і теж в Берегові. Ужгородці тоді перемогли 2:0.

У єдиному офіційному домашньому матчі цього сезону Берегово на стадіоні «Меблевик» програло «Минаю» 0:3. Теперішнє протистояння також буде залежати від стану поля, на якому будуть грати команди.

Далекий виїзд у Рахів не позначився на грі ужгородців, тож і від цього матчу можна очікувати впевненої перемоги гостей, які набрали відмінну форму. У останніх трьох виїзних іграх Ужгород перемагав 0:2 у Хусті та Дідові і 0:7 у Рахові.

Майже половина складу «Берегова» складають гравці з Ужгородщини, для яких це буде досить таки принциповим протистоянням. 
 

ФК «Бужора» (Іршава) – ФК «Дийдо» 

Арбітри: Качур В., Готра Р., Хархаліс Р. 
Делегат – Кувік І.О. 

Аутсайдер минулого чемпіонату прийматиме одного з лідерів останнього сезону. Хоча у «Бужори» у міжсезоння відбулись значні зміни – зявився новий президент та тренер, і відповідно їхній склад зазнав певної перебудови. 
У минулому році дийдівці обидва рази перемагали 3:0 вдома та 2:1 в Іршаві. 

Для «Бужори» це буде прем’єрний матч на домашньому стадіоні. На попередніх стадіях іршавці перемагали у Пістрялові 3:1 та в Дубовому 1:1 по пенальті 4:1. 

Підопічні Іштвана Гіді у цьому році, крім «Ужгорода», перемагали всіх суперників у Зимовій першості. Зустріч з іршавською командою буде чудовою нагодою для «Дийди» знову повернутися на переможний шлях. 


ФК «Ф. Медвідя» (Н. Давидково) – ФК «Вільхівці» 

Арбітри: Гецко С., Сімку А., Алмаші С. 
Делегат – Біров І.С. 

Найменш іменита пара чвертьфіналістів зустрінеться у Новому Давидкові. Обидва клуби в цьому році підвищуються у класі. 

На своєму шляху новодавидківці здолали вдома «Вітязь» Концгазо та «Спарту» Воловець на виїзді, при цьому ні разу не пропустивши. Та тепер суперник буде в рази сильніший за попередніх.  

Вільхівці у першому раунді змагань пройшли «Ізу», а згодом з труднощами хустську «Оболонь». У команді Бучка майже половина основного складу - це гравці з Ужгорода. 


ФК «Севлюш» (Виноградів) – ДЮФК «Мукачево» 

Арбітри: Дьордь Н., Рогач Я., Головей Е. 
Делегат – Маєревич Я.О. 

Поєдинок у Виноградові обіцяє бути одним з найбільш видовищних. Гра на виїзді значно зменшує шанси на перемогу для мукачівців. У минулому сезоні підопічні Сільваші вдома перемагали «Севлюш» 2:1, а на виїзді зазнали невдачі 3:1. 

Мукачівці останні чотири офіційні матчі (три в Зимовій першості та один у Кубку) не можуть відзначитись. Допомогти виправити проблеми в атаці покликані підсилення з Бобовища у вигляді братів Шольців. 

«Севлюш» впевнено стартував у Кубку з погрому у Поляні, і дивлячись на сітку турніру має дуже хорошу нагоду поборотися за завітний трофей. 
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1517 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: