Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Анонс чвертьфіналів УФЛ
21:06
Анонс чвертьфіналів УФЛ
Впродовж трьох днів, 4-6 березня, команди змагатимуться в чвертьфінальних поєдинках Ужгородської футзальної ліги.

Анонс чвертьфіналів УФЛ
Щодо чвертьфіналів то в першому матчі зійдуться Минай2 – Зінедін, які вже зустрічались в групі, тоді була зафіксована нічия 3:3, але Зінедін був ближчим до перемоги. У Минай2 знову буде відсутнім через дискваліфікацію воротар Владислав Хмельовський, тож Зінедіну буде легше забити, коли ворота суперника буде захищати польовий гравець.
 
Перша команда Минаю буде боротися за вихід у наступний етап змагань із Медеєю. Команді Івана Ковача буде важко протистояти одному з фаворитів турніру із зірковим складом. В певній мірі результат Медеї буде залежати від гри лідерів Івана Ковача молодшого та Анатолія Нурієва.
 
Проспект на гру останнього туру першого кола не зміг зібрати всіх найсильніших гравців, тож і в грі з Вопаком, який може здивувати грою та результатом будь-яку команду, одним з факторів протистояння буде склад Проспекту. У гравців Вопака розпочались ігри на зимово-весняну першість Ужгородського району, тож тепер у них більше навантаження.
 
Ще одна пара чвертьфіналістів з однієї групи це УжНу – Радванка. Перша їхня зустріч запам’яталась надзвичайною напругою на полі. Радванка в кінці матчу зуміла вирвати перемогу, хоча певний час була у ролі наздоганяючого. В студентів досить коротка лава запасних.
 
У Вищій лізі Худльово спробує зупинити УжНЕТ на чолі з Кополовцем. Спортіка знову зійдеться з Епіцентром. На груповому етапі студенти мінімально перемогли 3:2.
 
Вікінг і Коритняни набрали рівну кількість очок в останній групі, по 12. У попередній грі Вікінг зумів здобути важку перемогу 2:1 (досить рідкий такий мінімальний результат в УФЛ).
 
У четвертій парі також зійшлися команди з одної групи Верес та АТО. Верест до останнього претендував на вихід до Суперліги, тоді як АТО лише в останньому турі зумів пробитися до Вищої ліги. У шостому турі Верест переграв свого опонента 4:3.
 
В Першій лізі фаворитами згідно рейтингу та й гри в цілому є Тімвір та Будівельник, які зіграють з ЮСБ та Тисою відповідно. В ужгородсько-африканьских протистояннях КІТ – Ultimate та Libyan Lions – КС Ужгород можна очікувати більш рівної боротьби.

 
Кращі бомбардири УФЛ опісля 7 турів!
 
Очолює рейтинг, як і минулого разу, Михайло ДУДАШ з команди «Минай 2» – він забив у ворота суперників 18 голів! Тільки на один гол менше, - 17 впродовж семи турів забив Юрій ЧУЛЬБА з Вопака. Третю сходинку розділили між собою Михайло КОПОЛОВЕЦЬ (УжНет) та Василь ПИНЯШКО (Минай 1). Вони провели у ворота опонентів по 16 м’ячів. Юрій ЧОБАЛЬ з Вереста відзначався 14 разів, Йосип МАТОЛІЙ з команди «КС Ужгород», - 13. Дванадцять м’ячів забивав Ярослав ПИЛИП (Минай1). По одинадцять, - ДЗЬОБА Едуард (Минай 2) ХОДАКОВСЬКИЙ Віталій (Вопак) та КУЦИК Вячеслав (Медея). 10 м’ячів у ворота суперника забили, - Мицак Ігор (Коритняни), Турега Дмитро (Епіцентр), Джуджук Ігор (Епіцентр), Микуляк Владислав (Минай1).
 
Дудаш Михайло (Минай2) - 18
Чульба Юрій (Вопак) – 17
Кополовець Михайло Misha Kopolovec (УжНЕТ) – 16
Пиняшко Василь Вася Базіль (Минай 1) – 16
Чобаль Юрій (Верест) – 14
Матолій Йосип (КС Ужгород) – 13
Пилип Ярослав (Минай 1) – 12
Дзьоба Едуард (Минай 2) Едік Дзьоба – 11
Ходаковський Віталій (Вопак) – 11
Куцик Вячеслав (Медея ) – 11
Мицак Ігор (Коритняни) - 10
Турега Дмитро (Епіцентр) – 10
Джуджук Ігор (Епіцентр) - 10
Микуляк Владислав (Минай1) - 10

Завдяки технічним партнерам УФЛ інтернет-провайдеру УжНет буде вестися онлайн-трансляція суботніх поєдинків (https://www.youtube.com/channel/UCE42u-QQM1U_ziF_CPyIHeg).
 
Субота (4 березня)
 
16:30 Верест - АТО
17:20 Минай 1 – Медея
18:10 УжНЕТ – Худльово
19:00 КС Ужгород – Libyan lions
19:45 Минай 2 - Зінедін
 
Неділя (5 березня)
 
14:50 КІТ - ULTIMATE
15:40 Тімвір - ЮСБ
16:30 Вікінг - Коритняни
17:20 Тиса – Будівельник
18:10 Sportika - Епіцентр

Понеділок (6 березня)
 
12.30 УжНУ - Радванка (СК Зінедін)
19.00 Проспект - Вопак (СК Юність)

 


Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1301 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: