Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс чвертьфіналів Зимової першості Закарпаття. Матчі-відповіді
12:23
Анонс чвертьфіналів Зимової першості Закарпаття. Матчі-відповіді
На цих вихідних, 6-7 березня, вболівальники зможуть побачити матчі-відповіді ¼ фіналу Зимової першості Закарпаття 2016.

Анонс чвертьфіналів Зимової першості Закарпаття. Матчі-відповіді Початок всіх матчів о 14:00.

5 березня (субота) 
Кам’яниця, сгк «Камелот» 

ФК «Минай» – ФК «Берегово» 

Арбітри: Гала М., Наскалов С., Сухан М. 

«Минай» після впевненої, як за результатом, так і за грою, перемоги у Берегові вже одною ногою у півфіналі. І тепер вони вболівають за «Локомотив» у іншій парі. Не повинна стати на заваді їм і відсутність через перебір жовтих карток Вагіна та Чумака. Все ще відновлюється від травми Лобода. Скоріш за все господарі знову здобудуть перемогу. 

Команда Бабяка не виразно виглядала у першій грі, тож тренер мабуть внесе якісь корективи. Тепер їм нічого не залишається як спробувати забити швидкий гол і йти вперед великими силами. 


Мукачево, СОК ДЮФК 

ДЮФК «Мукачево» – ФК «Локомотив» (Чоп) 

Арбітри: Запрутняк В., Гарлач І., Бабич Т. 

Вищолігова команда несподівано оступилася у гостьовому поєдинку і тепер змушена виправляти ситуацію. Хоча перший матч показав, що пробити досвідчену оборону залізничників не так і просто. Деякі з гравців Мукачева встигають грати ще й у Зимовій першості Іршавщини за «Доробратово». 

Підопічні Яворіва у минулому матчі через вилучення втратили флангового півзахисника Максима Климпуша, який взяв участь у обидвох забитих мячах у попередньому матчі. У минулому сезоні майже всі виїзди «Локомотива» у Мукачівський район закінчувались для них перемогами. 


6 березня (неділя) 
Хуст, стадіон «Карпати» 

ФК «Оболонь» (Хуст) – ФК «Ужгород» 

Арбітри: Котубей П., Гал А., Яцкович Ю. 

«Оболонь» після розгрому у першому матчі, буде відстоювати честь клубу у рідних стінах. У останній зустрічі з ужгородцями на домашньому полі Хуст святкував мінімальну перемогу 1:0. Лівий захисник Сергій Панця пропустить гру через вилучення. 

«Ужгород» навряд чи дозволить пивоварам створити домашній камбек. Після хет-рику у минулому матчі Михайло Реплюк став одним із лідерів бомбардирської гонки у Зимовій першості Закрпаття.


Дідово, сільський стадіон 

ФК «Дийдо» – ФК «Копаня» 

Арбітри: Дьордь Н., Рогач Я., Вовчанський І. 

Гол будь-якої з команд може стати вирішальним у цій зустрічі, а все через мінімальну гольову активність у першому матчі. 

Виїзна статистика Копані у минулому сезоні досить низька – всього дві перемоги у дев'яти матчах. 
«Дийдо» з великою ймовірністю, у першому домашньому матчі у цьому році, спробує порадувати своїх прихильників перемогою з великим рахунком.
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1026 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: