Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс чвертьфінального кубкового матчу ФК "Минай" - ФК "Інгулець"
09:26
Анонс чвертьфінального кубкового матчу ФК "Минай" - ФК "Інгулець"
Другу половину сезону розпочинаємо відразу із матчу, який увійде в історію клуба – чвертьфіналу Кубка України.

Анонс чвертьфінального кубкового матчу ФК Суперник – минулорічний фіналіст цього турніру, наш конкурент у Першій лізі – «Інгулець» з Петрова.

Вже сам факт, що перший матч весняної частини сезону саме чвертьфінал, змушувало нашу команду тримати в голові цей поєдинок та готуватися до нього протягом зими. Як стверджує Василь Кобін, цей факт не змінив хід підготовки – «минайці» спокійно готувалися протягом 3-ох підготовчих зборів і не форсували, а поступово набирали відповідну форму. Як стверджують самі гравці – то вони дуже непогано підготувалися. Особливо важливо, що була можливість працювати на трав’яних полях. Це має покращити форму гравців.

Готувався, звісно, до цього поєдинку і «Інгулець». Команда також проводила свої збори в Туреччині і тільки вчора звідти повернулася. Підопічні Сергія Лавриненка за час, проведений в Анталії, зіграли 7 товариських матчів, де здобули 6 перемог – у команд Казахстану, Таджикистану, Білорусі та Польщі.

Окрім того, команда із Кіровоградської  області суттєво підсилилася новачками у міжсезоння. Так, ряди екс-фіналіста Кубка України поповнили два гравці з УПЛ – захисник Квасний зі «Львова» та Загальський із «Дніпра-1», також досвідчений Бартулович із «Волині» та Чорний із «Чорноморця».  І можна сміливо стверджувати, що це суттєве покращення складу.

Розуміючи це, можна стверджувати, що гра буде дуже складною. Зрештою, керівництво «Інгульця» не раз у ЗМІ заявляло, що у них є велике бажання повторити як мінімум минулорічний успіх в Кубку. Клуб з Петрова теж відносно молодий і вони так само голодні до трофеїв.

Не забуваємо, що наші команди також конкуренти і у чемпіонаті. «Інгулець» має ті самі показники, що і у «минайців» - лише ми на 3-му, вони на 4-му. Нагадаємо, що у першому колі наші команди зіграли внічию – це було на полі в Петровому. Рахунок матчу 1:1, у нашої команди гол-красень забив Петро Стасюк, а господарі відігралися лише за 8 хвилин до фінального свистка. І це при тому, що в кінці першого тайму вони не реалізували пенальті.

Що цікаво, в історії нашого клуба це не перший матч з «Інгульцем». Була ще товариська гра в далекому 2017-му році, коли «Минай» був аматорським клубом. Матч відбувся 28 лютого на засніженому полі «Камелота».  Гра закінчилася нашою поразкою – 1:4. Зрештою, вже тоді «Інгулець»  був професійним клубом і різниця між нашими командами була суттєва.  

Що цікаво, саме з «Інгульцем» буде у «минайців» перша домашня гра в році у Першій лізі. Але це вже зовсім інша історія.

Битва за півфінал в Минаї розпочнеться о 15.00. Планується і пряма трансляція. Посилання – ось тут: https://www.youtube.com/watch?v=ONVlWzObFck


«Минай» — «Інгулець» (Петрове). Минай. Стадіон «Минай». 15.00.

Арбітр — Омельченко О.В. (Слов'янськ), асистенти арбітра — Журибіда В.В. (Луцьк), Дебенко І.Б. (Івано-Франківськ), четвертий арбітр — Блавацький Р.А. (Львів), спостерігач арбітражу — Шандор А.А. (Львів).
Делегат УАФ — Савчук А.К. (Луцьк)
Офіцер безпеки УАФ — Скольбушевський А.Ю. (Луцьк).
Інформаційний департамент ФК «Минай»

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 569 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: