Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс до матчів вищої ліги Закарпаття
11:09
Анонс до матчів вищої ліги Закарпаття
Цьоготижневий тур чемпіонату області багатий на цікаві поєдинки, які однозначно привертають увагу вболівальників.

Цьоготижневий тур чемпіонату області багатий на цікаві поєдинки, які однозначно привертають увагу вболівальників. Також змагання, які відбудуться цієї неділі, вирішуватимуть, можливо, і подальшу долю команд, адже відбудуться очні зустрічі сусідів по турнірній таблиці.

"Оболонь" (Хуст) - "Бужора" (Іршава). Аутсайдер чемпіонату прийматиме на своєму полі міцного середняка. Однак ця зустріч цікава тим, що у разі перемоги хустян господарі набираються таку ж кількість залікових пунктів, що й у іршавчан.

"Боржава" (Довге) - "Петрово" (Пийтерфолво). Гостям перед виступами у кубку України серед аматорів доведеться добряче попотіти, аби підготуватись до всеукраїнських змагань. Допоможуть у цьому саме офіційні матчі головного футбольного турнірну краю. Колектив з Довгого - саме той суперник, який і зможе проекзаменувати представника Берегівщини. Та й господарі є фаворитами поєдинку. Та майстри м'яча з Петрова не збираються здаватись. Саме це і забезпечить інтерес уболівальників до цього протистояння.

"Середнє" - "Карпати" (Воловець). Щось не клеїться у волівчан у цьому сезоні. Команда з Воловеччини здобула лише одну перемогу у обласних змаганях. Та це тільки додає спортивної злості гостям. Безперечно, зважаючи на турнірне становище, середнянці - фаворити зустрічі. Та сьогоднішні аутсайдери намагатимуться довести протилежне.

"Севлюш" (Виноградів) - "Поляна". Один із двох поєдинків, який зацікавлює ледь не усю футбольну громадськість краю. Протистояння цих команд жителі цих районів сприймають, як принципове. Додає гостроти й те, що між ними триває боротьба за найвищі місця у чемпіонаті. Тому фахівці прогнозують, що у Виноградові буде аншлаг.

"Метеор" (Пістрялово) - "Ф. Медвідя" (Нове Давидково). Мукачівське районне дербі. Протистояння, яке привертає увагу футбольного фаната не лише характером "сусідських воєн", а й підходом до кожної гри обох команд. Кожна з них намагається якнайкраще підготуватись до усіх поєдинків. Але на цей матч ніякої мотивації не потрібно. Адже суперники є сусідами не лише географічно, а й турнірно. Тим паче, що новодавидківці попри усе хочуть поборотись на першість на Закарпатті. І можливо, доля нагород вирішиться саме на пістряловському стадіоні саме у цю неділю.

Андрій Слохіняк, спеціально для lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 787 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: