Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Анонс фіналу чемпіонату Закарпаття серед ветеранів 2016
11:10
Анонс фіналу чемпіонату Закарпаття серед ветеранів 2016
В пятницю, 11 листопада, в Іршаві відбудеться фінальна гра чемпіонату Закарпаття серед ветеранів (40 років і старші).

Анонс фіналу чемпіонату Закарпаття серед ветеранів 2016 Цьогоріч за медалі чемпіонату Закарпаття серед ветеранів боротимуться ті ж самі команди, що і минулого, лише Ужгород помінявся місцями з Виноградівський районом.

Мукачівці в останні два роки не пересікалися з виноградівцями. Та були постійними учасниками фіналів, де обидва рази грали в нульову нічию та програвали в серії пенальті. Виноградівська команда в 2014 році не змогли вийти з групи, де зайняла третє місце, поступившись своїм суперникам лише в різниці голів. Минулого сезону вони виступили значно краще, дійшовши до бронзового матчу, але поступилися берегівцям 1:3.

Ужгород останні два сезони завойовував кубок переможця цих змагань, тож теперішній результат можна вважати невдалим. Минулого року команда Пінковського зустрічалась з Берегівським районом у груповому раунді і тоді розписали результативну нічию 2:2, яка більше влаштовувала ужгородців.   
 
Фінальний матч (за 1 місце) між командами Мукачева та Виноградівського району відбудеться на стадіоні «Бужора», що в Іршаві. Початок гри – о 15.00 у п’ятницю, 11 листопада. Матч обслуговуватиме бригада арбітрів у складі Михайла Райди, Михайла Лелюка й Тараса Шопи. 

Стосовно ж гри за 3 місце між представниками Ужгорода й Берегівського району, то матч відбудеться за участі мукачівської бригади в середу. Час, місце та імена арбітрів іще узгоджуються.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 890 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: