Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Анонс фіналу Кубку Ужгорода
15:33
Анонс фіналу Кубку Ужгорода
У четвер, 27 квітня, на ужгородському стадіоні «Автомобіліст» відбудеться фінал Кубка Ужгорода з футболу.

Анонс фіналу Кубку Ужгорода
Минулого року у фіналі Кубку міста зустрічались ЕКО та Трансвуд, і тоді ЕКО переміг 3:0.

Вопак та Славіст вкрай рідко борються за золоті нагороди чи то Кубку міста, чи чемпіонату. Їхня зустріч у фіналі мабуть зумовлена не надто високим рівнем цьогорічного кубку, де на старт вийшло шість клубів (згодом Автомобіліст відмовився від участі і його підмінив Зінедін).
 
Супермаркетівці є постійними учасниками всіх футбольних змагань у місті. Їх основу складає срібний призер Ужгородського району – команда села Лінці. Доповнюють цей колектив ужгородські брати Роман та Тарас Плиски. Команда Вудмаски та Пеци на шляху до фіналу переграла Трансвуд 1:0 та Зінедін (0:0, по пенальті 8:7).
 
За Славіст виступають гравці чопського Локомотива, підсилені футболістами з Мункача U19. Підопічні Селменського та Яворіва на попередніх стадіях пройшли ЕКО 3:0 та Радванку 1:0.
 
Тож після майже чотирирічної перерви (саме тоді футбольні клуби Чопа та Лінців сходились у районному чемпіонаті) чопські та лінцівські гравці знову зустрінуться на футбольному полі, на цей раз ужгородського стадіону Автомобіліст. Початок матчу – 17:00.
 
О 16 год., перед початком фінального поєдинку, відбудеться жеребкування календаря чемпіонату міста Ужгорода сезону 2017 року.
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1058 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: