Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Анонс фіналу Кубку Ужгородщини 2018
10:58
Анонс фіналу Кубку Ужгородщини 2018
У неділю, 29 липня, на стадіоні ГСК "Камелот" в селі Кам'яниця відбудеться фінал Кубку Ужгородського району з футболу сезону 2018 року.

Анонс фіналу Кубку Ужгородщини 2018
Минулого року у фінальних поєдинках серед юнаків Фаворит Шишлівці здолав Медею Оріховиця 7:1, а серед дорослих - Великі Лази забивши один м'яч перемогли Зірку з Лінців. Як бачимо, Медея та Зірка знову у фіналі, проте помінялись віковими категоріями.
 
Першими на поле вийдуть кращі юнацькі команди елітного дивізіону Ужгородського району - Зірка Лінці та Конвектор Коритняни. Підопічні Олександра Пеци впевнено лідирують у чемпіонаті, тривалий час йдучи з максимальним показником, і лише перед перервою вперше поступились (Великим Лазам). Коритняни йдуть одразу за ними, відстаючи на шість балів. Їхня очні зустріч у першому колі була за Лінцями - 4:1, які є більш близькими до завоювання першого трофею у цьому сезоні, маючи в складі гравців з досвідом виступів на всеукраїнському рівні.
 
У дорослому фіналі відбудеться не менш принципове дербі - лідери вищої та першої ліги, які зі старту чемпіонатів захопили перше місце і цілком можливо, що хтось із них покладе золото чемпіонату в кубок. Медея, на відміну від Тиси, в цьому сезоні ще не програвала. Більше половини гравців команди з Есені здобували перемогу у Кубку Ужгородського району минулого року у складі Великих Лаз, тож вони мають хороший досвід перемог у цьому турнірі.
 
 
Юнаки (початок - 15.30)
 
"Конвектор" Коритняни - "Зірка" Лінці
 
Дорослі (початок - 17.00)
 
"Медея" Оріховиця - "Тиса" Есень
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 926 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: