Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс фіналу Кубку Закарпаття (ВІДЕО)
10:18
Анонс фіналу Кубку Закарпаття (ВІДЕО)
Вже завтра, 9 травня, у Виноградові відбудеться фінальний двобій за Кубок Закарпаття.

Анонс фіналу Кубку Закарпаття (ВІДЕО)
Ці команди вперше зустрінуться у цьому році, так як у Зимовій першості вони розійшлися у півфіналі. До того ж вони вперше зіграють один проти одного на арені Юність у Виноградові (два попередні матчі між ними проходили на стадіоні Петрова та Камелоту у Кам’яниці).
 
У минулому сезоні команди обмінялись домашніми перемогами - 4:0 за Севлюшем та 2:1 за Минаєм.
 
Остання їхня зустріч датована 21 серпня, у другому колі чемпіонату. З того стартового складу у виноградівців зараз відсутній тільки Шопота та Остафійчук. Натомість у минайців відбулись більш значні зміни – з гравців, які розпочинали той матч зі стартових хвилин відсутні Нергеш, Пустовіт, Суслов, Дудаш, Бобаль, Чумак та Чедрик, при чому два останні перебрались до стану суперника по кубковому фіналу. Залишаються тільки Погоріляк, Мирончук, Гібалюк та Кополовець, хоча участь двох останніх є малоймовірною.
 
Пропустить гру через травму Михайло Кополовець, тоді як Юрій Чонка відновився значно скоріше, ніж повідомлялось раніше. Потроху набирає форму після травми капітан синьо-білих Костянтин Багрій, який в Іршаві вперше з’явився на полі після тривалого лікування. До втрат у господарів фіналу можна віднести і звільненого тренера Івана Білака, якого заміняють адміністратор команди Володимир Талабірчук та тренер по тактиці Денис Ребрик.
 
По ходу кубкової дистанції Севлюш зіграв двічі внічию і здобув три перемоги (з них дві мінімальні). Кубкова сітка у Виноградова була трохи складнішою. Минай зіграв одного разу внічию та чотири рази переміг (тричі з великим рахунком). Статистика забитих та пропущених у Кубку - в Миная 21:2, у Севлюша 7:1. Статистика забитих та пропущених у Кубку в Миная 21:2, у Севлюша 7:1.
 
Старт обох команд у чемпіонаті можна назвати далеко не найкращим, адже мінімальна перемога над командою з нижньої половини таблиці та нічия з середняком чемпіонату навряд чи відповідає чемпіонським амбіціям цих клубів. Помітно, що кожна команда добре налаштовується на лідерів.
 
Склад севлюшців у Довгому був повністю бойовим, хіба можна відзначити появу зі стартових хвилин іменинника Юрія Славіка, який частіше з’являвся по перерві. А от тренер минайців вирішив провести ротацію складу перед фіналом, залишивши на лаві запасних Бабенка, Пиняшка, Микуляка та Лободу.
 
За короткостроковою статистикою чемпіонату можна зробити такий висновок, що Севлюш ще не перемагав на рідній арені, а Минай на виїзді. Тож за цифрами матчів двох останніх тижнів шанси у фіналі рівні.

 
м. Виноградів, стадіон Юність, 9 травня (вівторок), початок о 16.00
 
Арбітр – Козик Я.
Асистенти – Сухан М., Наскалов С.
 
ФК «Севлюш» Виноградів – ФК «Минай»
Тарас Галушка

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1457 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
А чого звільнили Івана Білака ???

الاسم *:
Email *:
كود *: