Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс фіналу Кубку Закарпаття 2015
20:28
Анонс фіналу Кубку Закарпаття 2015
Фінальний поєдинок між футбольними клубами «Ужгород» та «Дийда» пройде на центральному стадіоні міста Берегово о 15.00.

Фінальний поєдинок між футбольними клубами «Ужгород» та «Дийда» пройде на центральному стадіоні міста Берегово о 15.00.

У цьому році вболівальники матимуть спробу побачити другу частину фінального протистояння Дідова та Ужгорода. Перша відбулась лише два місяці тому у Чопі. Тож варто згадати як пройшла їх перша зустріч.

У вирішальній грі Зимової першості берегівчани грали обережно, не форсуючи подій. Наставник Дийди цілком логічно зробив ставку на надійну гру в захисті, що і принесло їм перший трофей у цьому році.

Для столичної команди ця поразка стала сильним ударом по амбіціям. Володіючи значною територіальною перевагою, вони так і не змогли підібрати ключі до воріт Юрія Славіка. Сам голкіпер у минулому сезоні грав пліч-о-пліч із теперішніми суперниками по фіналу. Свою обізнаність екс-партнерів Юрій чудово продемонстрував у серії післяматчевих пенальті.

Проводячи паралелі з тою грою, у Дийди склад залишився практично незмінний. В обоймі ужгородців з’явилися Горський та Кундрик.

Сам матч пройде на центральному стадіоні міста Берегово «Дружба». Минулого тижня, у першому турі чемпіонату області, дийдовці потерпіли тут свою першу поразку у цьому році від місцевого клубу. Та тепер абсолютна підтримка трибун буде на їхній стороні, що є важливим фактором у цьому матчі.

Обидва клуби розпочали свою ходу до вирішального матчу з однієї восьмої кубку. Ужгородці на своєму шляху до фіналу пройшли дві берегівські команди: Берегово та Бийгань. Та найскладнішим суперником для них став Севлюш у чвертьфіналі. Забивши три голи вдома, у Виноградові вони пропустили ті ж три голи, але завдяки єдиному виїзному голу пройшли далі. Загальна статистика у кубку: три перемоги, одна нічия та одна поразка, 9 забитих і 4 пропущених. Скорострільність у середньому 1,8 голів за матч, пропускають 0,8 голів.

Дийдо у перших трьох матчах взагалі не пропускала, а переможна серія так і не була ніким перервана. Загальна статистика у кубку: п’ять перемог, 17 забито і 4 пропущено. Левова частка голів була проведена у півфіналі з Вільхівцями 9:4 за сумою двох матчів. У середньому за матч забивали 3,4 голів за матч, а пропускали 0,8 голів. Хоча варто відмітити, що рівень опозиції був трішки слабшим, ніж в ужгородців.

Хто вийде переможцем з цього двобою важко передбачити, зважаючи на попередній результат. До стартового свистка, фаворитом вважатимуться ужгородці, у яких буде реваншистський настрій на гру.

Запрошуємо уболівальників підтримати команду міста Ужгород на святковому поєдинку! Для усіх охочих повболівати на берегівському стадіоні будуть організовані автобуси.

Відправлення: готель «Інтурист-Закарпаття» о 12.30.

Початок урочистої частини о 14.30.

Початок матчу о 15.00.
Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 963 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: