Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс фіналу Кубку Закарпаття 2018
08:29
Анонс фіналу Кубку Закарпаття 2018
У суботу, 9 червня, минайці та тячівці зійдуться у боротьбі за Кубок області.

Анонс фіналу Кубку Закарпаття 2018
У суботу, 9 червня, минайці та тячівці зійдуться у боротьбі за Кубок області.
 
Рівно за місяць від традиційної дати проведення фіналу обласного Кубку відбудеться вирішальна зустріч Минаю та Вільхівців. Підготовка футбольної арени до відкриття затягнулась, тож закарпатським вболівальникам довелось трохи зачекати.
 
В принципі це цілком на руку господарям, які зараз мають велике «вікно» у аматорському чемпіонаті, основна частина якого закінчилась напередодні. Якби ж гра припала на 9 травня, то їм прийшлось би грати між вирішальною зустріччю в Оржеві та домашнім матчем з Кристалом. Зараз у них двадцятидневна перерва, в ході якої вони не проводили спарингів та офіційних матчів.
 
Суперник по фіналу в них не найсильніший з-поміж всіх можливих. Остання їхня зустріч відбулась саме на минайській арені, 9 жовтня, за абсолютного домінування ужгородців. Минай забив п’ять голів (покер Гегедоша та один від Корнутяка) та ще багато разів пробачив захист суперника. У тому ж сезоні, на виїзді, Минай лише мінімально переміг команду Бучка 0:1, завдяки голу Машталіра. У сезоні 2016 вони вперше зустрічались і тоді їхні матчі були більш рівними – 1:1 та 2:1 за минайцями.
 
Вільхівці йдуть на четвертій сходинці у чемпіонаті показуючи при цьому хороші, але місцями не зовсім стабільні результати. Поряд з доволі несподіваною перемогою середнянців йде поразка від молодих мукачівців та нічия з останнім ДЮСШ Тячів. Для багатьох суперників Вільхівці є домашньою командою, де їм допомагає власне поле та численні експресивні вболівальники. Звісно очікується їх приїзд і на фінал, адже тячівські фанати також виконують велику мотиваційну функцію.
 
На шляху до фіналу підопічні Бучка у перших трьох матчах здобули перемоги (Невицьке, Поляна та Бужора), а в наступних трьох були лише нічиї (Бужора і двічі Карпати Рахів). Надзвичайно вдалою репетицією перед фіналом була перемога над Середнє, де вони оборонялись більшу частину матчу і витиснули максимум із своїх лічених моментів.
 
Арбітр - Михайло Митровський
Асистенти - Сергій Наскалов та Ігор Гарлач
Четвертий арбітр – Василь Карпов
Делегат – Ромео Йосипович Буковецький
 
Початок урочистостей із нагоди відкриття стадіону в с. Минай о 17:00.
 
Початок матчу – 18:00
 

 

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 772 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: